| BubblineDance a întrebat:

De la un timp am inceput sa ascult foarte mult rock. Inainte eram fana rep, si acum sunt... poate sunt jumate-jumate, dar asta nu e important.
V-as ruga daca puteti sa imi sugerati niste melodii de acest gen, v-as fi vesnic recunoscatoare deoarece simt ca muzica aceasta ma calmeaza sau din contra imi trezeste toate sentimentele si le scoate la iveala. Nici nu stiu cum sa explic, insa cand ascult rock ma simt in al noualea cer.
Deci fundoi + voturi pentru cele mai multe.
V-am pupacit dulce si multumesc anticipat pentru timpul acordat. :*

Răspuns Câştigător
| FadetoBlack a răspuns:

Buna, uite cateva trupehappy
+ac/dc
-metallica
-iron maiden
-three days grace
-three doors down
-rammstein
- dead by april
-breaking benjamin
- skillet
-system of a down
-nightwish
-scorpions
-nirvana
-nickleback
- guns n roses
-cargo
-trooper
-truda
-flyleaf
-bon jovi
-slazer
-antrax
-megadeth
-evanescence
-within temtation
-cradle of filth
-gary moore
-queen
-led zeppelin
-aerosmith
-amorphis
-red hot chilli papers
-disturbed
dsper ca te-am ajutat
bafta!

7 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Same. Hmmm, sunt o groază de melodii ce-mi plac. O să-ți dau ceva trupe care sigur ți-ar plăcea: Alice In Chains, Nirvana, Metallica, System of a down, The Fray, Oasis, Rise Against, Nightwish, Luna Amară...
Astea îs primele trupe care mi-au venit în minte, de rock alternativ, că m-am gândit că metal sau alt gen nu asculți. Poți să-mi trimiți un mesaj dacă mai vrei și-altceva, eu ascult mai mult metal.

| IMC90 a răspuns:

Vezi ca se scrie RAP

| Tourniquet a răspuns:

Evanescence, Nightwish, Guano Apes.
Eu pe astea le ador, mai ales prima.

| 98Enigma a răspuns:

Falling Up-Broken Heart, toate melodiile skillet(hero, monster, last night, say goodbye, comatose etc...), Breaking Benjamin-Diary of Jane, Dead by April- what can i say si last goodbye, red-already over, default-only hurts... cam asta ask eu deci am scris ce mi-o venit in minte big grin

| Kikkie a răspuns:

Pai..Silverstein,Picture me broken, There for tomorrow, Thousand foot krutch, Trapt, Hollywood undead, Escape the fate, Flyleaf. happy