Am mai intalnit niste persoane cu o problema ca a ta
era tot asa posedata de TH dar in scurt timp ia trecut
baieitii astia prin frumusetea lor trupeasca le fac dependenta miilor de fane. Am vazut poze cu Tom pe net cu o tipa blonda
ce`i plac fetele
daca o sa incerci o sa ii uiti foarte repede
mai ales ca muzica lor este foarte trista :-s
bafta :*
Sunt exact in aceeasi situatie ca tine. Pur si simplu,cand ma gandesc la ei, ma simt mult mai bine. Cand le ascult muzica,uit de tot si de toate. Stiu ca nu vor veni anul asta in Romania,poate daca mergem noi in alta tara i-am putea vedea,dar gandeste`te ca daca mergem la unul din concertele lor,o sa ii iubim si mai mult, o sa fim si mai innebunite dupa ei. Eu una nu vreau sa renuntz la el/ei. Pot prietenii sa creada orice. Orice om are pasiunile lui, gusturile lui.
>
Awww ce dragut :) Stai linistita...o sa-ti treaca...asa mi s-a intamplat si mie(Bill). E ceva pe moment.
Problema ta nu este asa grava, ai o obsesie pentru ei, poate lipsa prietenilor te face sa asculti in fiecare minut muzica lor, si asa iti aduci aminte de ei, incearca sa iti gasesti alta ocupatie, fa-ti noi prietenii, stai cu noi pe TPU asa o sa te ajute sa uiti, aici sti ff bine ca vei gasi diferite cazuri, poate atunci cand ajutsi un om ii dai un sfat o sa te simti mai bine fara a le asculta muzica. P.S : Incearca sa iti ocupi timpul cu ceva! Sper ca ti am fost de folos, o zi buna in continuare :*
Dusul la psiholog nu inseamna nici pe departe ca ai fi nebuna. Nici nu esti nebuna, ai doar o problema pe care ti-o agravezi singura. Daca vrei sa incerci sa iesi din starea asta, trebbuie sa incerci sustinut, cateva luni la rand, in fiecare clipa, nu sa te lasi pagubasa dupa 10 zile sau mai putin.
Totusi, cred ca o discutie serioasa cu parintii tai si, eventual, cu un psiholog te-ar ajuta foarte mult. Trebuie sa iti stabilesti prioritatile. Gen: sa fiu prima din clasa, sa ma duc la o olimpiada nationala, sa citesc 50 de pagini de literatura pe zi, sa imi fac perfect temele si sa invat tot plus cate o jumatate de ora suplimentar pe zi, sa o ajut pe mama in casa o ora pe zi, etc. Si apoi sa le indeplinesti fara gres.
Deci nu este grav Si mie imi plac. Si iubesc muzica lor. Dar stai linistita, in catva timp o sa iti treaca. Acum un an, cam asa, eram inebunita dupa Jonas Brothers. Deci eram obsedata obsedata Si acum parca nici nu ii mai simt Asa ca nu iti face griji. Asta nu inseamna ca esti nebuna. Dar sa recunoastem ca Tom arata bine =p~Deci.in concluzie nu te opri sa asculti muzica lor. Mai rau iti faci. Ai sa vezi ca la un moment dat o sa uiti de ei. Dupa cativa ani o sa razi de asta Astea sunt copilarii
Multumesc ca m`ati ajutat dar, cum a spus Brigaela sa citesc sa ma duc la olimpiade...eu fac asta deja sunt prima pe clasa, ma duc mereu la olimpiade, citesc carti, iar cu parintii nu pot sa vorbesc deoarece mi`e rusine si nici nu m`ar intelege, mi-ar spune ca sunt nebuna si sa raman la cartile mele, sa nu mai fiu obsedata.
puteti sa imi lasati daca vreti un id de mess la mesaje
Ancuta5678 întreabă: