Mi se rupe de ce ascultă ei.
ascultă căcaturi, dacă te interesează.
Atât timp cât sunt mulţumită de ce ascult eu, nu-mi pasă de ei.
Foarte multe fane Lala Band ( nu ma numar printre ele ). Cred ca sunt singura din clasa la care ii place Glee. Nu am vreun coleg care sa nu asculte deloc muzica. Nici manelisti. Mai am o colega care asculta aceleasi trupe ca si mine ( All Time Low, We the Kings, The Script etc. ). Si un R5er ( eu )
Avem vreo 2-3 maneliste, cam 6 fete care asculta 1D, vreo 4 fete care asculta rock dar un rock comercial sau pur si simplu e de ****, baietii asculta dup-step, hip hop, Subcarpati, Suie. In rest se invart cam tot prin sfera aia de hip hop, dupstep si pop.
Cat despre mine... http://gratefulevermore.files.wordpress.com/......erfect.png
Nu aveti manelisti, dar din pacate aveti fane Lala Band.
La mine in clasa, majoritatea asculta muzica (,) comerciala, dance, house, ce se difuzeaza la radio si altele de felul acesta. 3-4 persoane ascultau manele, 2 persoane (inclusiv eu) rock si metal si altele 2-3 nu prea ascultau muzica.
Da.La mine in clasa aproape toti asculta chestii comerciale.
Aha,deci la mine fetele il urasc pe Bieber, dar am impresia ca le place one direction.
Eu si 3 colegi suntem singurii care asculta muzica adevarata.
2 fane Lala Band.Una va pleca(in sfarsit!).
O tipa care asculta Dubstep si Rap.
O prietena care a venit in semestrul 2 si asculta Metallica.Pe langa asta ascula si alte trupe de rock si niste chestii care nu-mi plac.
Vreo 4 maneliste infecte.
Colegu' meu de banca asculta numa' legende ale rock-ului si vreo cateva chestii are nu-mi plac.
Restul asculta un fel de rock, dubstep si din nou, chestii care nu imi plac.Astia-s mai multi baieti.
Sper sa scap de ei ca m-am saturat.
Pai, manelisti in mare parte. si din aia care asculta house, one direction, lala band. Mi s-a cam luat.
Mai multe ce asculta Bieber, iar una dintre ele e chiar obsedata de el
Fane Lala Band la greu.Baietii asculta rap (aici ma refer la rap comercial, gen Guess Who) si alte tampenii.Mai am o colega ce pretinde ca asculta rock, dar in pauze asculta jeguri, pe telefon.
Mai cunosc doar pe cineva din scoala ce asculta rock, ca mine, dar nu este in clasa cu mine.
La mine toti baietii sunt manelisti, Bleah. Vreo 5 sunt obsedate de LaLa Band, eu si cea mai buna prietena a mea ascultam muzica pop, rock, dar si Bethoveen, Motzard, dar si 1D si JB. Restu' asculta muzica din asta de club, de discoteci, gen Inna, Si alte fufe pe care nu are rost sa le numesc.
eu sunt multumita de muzica pe care o ascult si la fel de multumita de B.F.F. a mea, il multumesc domnului ca mi-a dat-o. A, uitasem de alta fufitza care e obsedata de Twilight si Justin Bieber, dar asculta "rap" si manele din greu. Pa-pa.
Doamne fereste? Ai zis One Direction?
Ii urasc asa de mult si pe aia!
Nu te judec! aveam aceeasi parere inainte! Dar iubirea pentru B.B.F. a mea a fost si este si sper ca fi atat de mare incat nu am putut sa o contrazic si am ascultat o piesa. Si apoi altele, si altele...dar zic mersi ca nu e cu LaLa Band ca ii urasc ca pe mere padurete!
Din 26,23 sunt din aia de asculta ce da pe Radio Zu, 2 suntem rockeri si una e derutata muzical ca asculta si Dubstep si Pop si Metal
Manelari, manelari everywhere.Asta mi-a trebuit daca am intrat la un liceu de "fita" unde totul se lua pe bani se deci majoritatea elevilor fiind formati in proportie de 98% numa' din 'pitipoance' si 'cocalari' (asa li se spune nu ca as fi eu de acord cu denumirile astea infantile)...in fine, in mare parte erau foarte multi inculti needucati si fara pic de bun simt, iti dai seama ce "my$htho o f0$th!"