| NeGaTiwE a întrebat:

Buna TPU deci caut melodia asta de foarte mult timp, sper ca ma puteti ajuta.Deci melodia este din 2009 sau 2011 ceva intre anii astia si era pe germana. Tin minte ca videoclipu era cu 2 baieti si era destul de amuzant, erau pe niste strazi intr-un cartier si era lumina, era o faza cand unu dintre ei manca se stramba si zicea ceva cu eins zwei drei si ceva cu augen, da stiu este destul e complicat ce zic pe aici dar poate cineva o stie big grin multumesc
p.s si parca avea unu dintre ei palarie

Răspuns Câştigător
| Anna121 a răspuns:

Deci ai gasit-o laughing DISCOPARTY BROTHERS - Disco, Disco! Party, Party! E faina!

6 răspunsuri:
| Anna121 a răspuns:

E de la Tokio Hotel?

| NeGaTiwE explică (pentru Anna121):

Nu,stiu Tokio Hotel nu sunt ei sad

| Anna121 a răspuns (pentru NeGaTiwE):

Poti da mai multe detalii?

Pai erau doi tipi asa incepea videoclipu, cum intrau ei in cartier si dupa au vazut un copil mic cu o minge si unu dintre ei a luat mingea si a dat si el de cateva ori cu picioru in ea, dupa pleaca si stiu sigurat ca unu dintre ei avea ochelari si o sapca in cap si tot videoclipu ii haios ii facut amuzant nu stiu cum pot sa zic mai mult l-am vazut acuma mult timp si nu stiu de odata mi-a venit sa il caut laughing tu stii germana?

Da am facut in liceu, nu foarte bine, dar stiu. Te-am intrebat de detalii fiindca si eu ascultam melodii in germana, dar n-am idee ce melodie ar putea fi.

Https://www.youtube.com/watch?v=vrphLUWZv3Q asta ii melodia, :D ii ciudat ca ii din 2009 melodia dar in titlu scrie Late February 2015

Deci ai gasit-o laughing DISCOPARTY BROTHERS - Disco, Disco! Party, Party! E faina!