Buna.Inainte de a te decide sa mergi la un concurs ar trebui sa te inregistrezi si sa vezi daca tie iti suna bine si daca iti place cum canti sa te apuci sa-ti lucrezi vocea si sa ceri si parerea celorlalti, cum ar fi familia sau prietenii. Sper ca te-am ajutat, multa bafta:*
Buna...
Eu te sfatuiesc sa pui un clip pe youtube (privat) sa vezi daca merge treaba ..si daca da te duci la Romanii au talent. Bafta!
Ar rebui ca pana la inceperea sezonului 4 sa gasesti pe cineva care se pricepe in domeniu, si sa iti dea el cateva repere, ce ai de schimbat, si daca merita sa incerci...din moment ce eu nu te-am auzit nu pot sa dau cu parerea
Posteaza o inregistrare cu tine cantand pa youtube, si vezi cum merge.Incearca sa canti pe la concursuri mici.Si daca chiar ai talent si scapi de emotii, bafta la romanii au talent
Ar fi bine sa mergi la canto pentru a te perfectiona. apoi o sa fi mai sigura pe tine.
cere mai multe pareri si daca ai incredere in tine, poti sa incerci. eu sper sa treci peste emotii si peste nesiguranta si daca participi, eu iti tin pumnii!