Pai nu o sa devii cantareata stand in casa du te fa-ti o melodie, fate auzita voce ai pot sa zic... cand aveam 14 ani eu cantam groznic inca acum sunt intr-un cor de fete si... avem o alta voce pot sa zic ))
Du-te la un profesor de canto sa te asculte si vei ce o sa zica, nu costa nimic sa incerci.
Poti sa iti incerci norocul. Vorbeste cu un profesor de canto, sa iei lectii de la el, spune-i ca ai vrea sa canti ca iti place doar ca unele persoane te descurajeaza spunand ca nu ai voce.Un profesor isi poate da seama dupa prima sau a doua sedinta daca ai vreo sansa si cu siguranta iti va spune sincer parerea lui.
Nu te ingrijora ca na-i voce, dar trebuie sa asculti mai multa muzica si sa o imiti pe interpreta. Daca nu ajuta incearca sa inveti diferite instrumente, dar sa nu crezi ca na-i voce, dar nu te intrista la un momendat ti se schimba vocea.
Pai eu m-am gandit prima data sa ma duc cu o colega si la lectii de chitara(avem amandoua) dar mai intai as vrea sa iau lectii de canto
Eu stiu cum te simti, mama tot nu ma asculta si spune ca a fi cantareata e greu, dar exista alte moduri de a fi vedeta. Este o actrita pe nume Brenda Song care a jucat in filmul,, Zack si Cody" ea era fata rasfatata. Si sa stii ca ea a cantat intr-o piesa desi nu e cantareata.Deci doresc sa spun ca daca doresti la lecti de canto du te acolo si daca exersezi foarte mult vei reusi, dar sa stii ca a fi vedeta nu e atat de usor.
Patricia444 întreabă: