Ar trebui sa mergi la un profesor sa te asculte. Chestia cu coru` scolii e o prostie. Nu trebuie sa ai nu stiu ce voce sa intri intr-un cor scolar. Daca chiar te pasioneaza domeniul muzica, consulta un profesor, iar daca acesta considera ca ai voce, ia ore.
Da,doar daca iei lectii de canto o sa te perfectionezi, si atunci o sa ai sanse mai mari sa devii cantareata.Te duci la Bucharest, intalnesti un cantaret/cantareata, ii canti un pic, ii place si ti-ai rezolvat cariera
Succes!
Nu am spus ca am cea mai buna voce, am zis ca am una dintre cele mai bune si ma refeream ca am ascultat majoritatea fetelor de acolo cantand iar eu am ajuns la aceasta concluzie ca am una dintre cele mai bune voci de la cor si daca nu aveam nu cred ca ma mai lua :p
Nu am zis ca sunt o mare vocalista, v-am spus ce s-a intamplat si nu sunt ingamfata
Din descrierea ta, s-ar putea sa ai o voce foarte frumoasa, dar cu atitudinea asta nu poti deveni cantareata.Da, ar trebui sa iei lectii de canto deoarece este bine sa iti perfectionezi vocea.
Ce atitudine?
De ingamfata...:p
Incearca la casa de discuri NB Germany.Au un birou in Bucuresti.
Trimite-le un demo si niste poze.
Succes!
jobs@numberonerecords.de
Patricia444 întreabă: