| Sindrex a întrebat:

Buna TPU Fiecare are un vis eu il am pe ameu

TPU am 17 ani si doresc sa devin cantaret faimos cum ar fi
Alex Velea, Smiley sau Connecter;
Asta e visul meu.
Eu find un copil simplu obisnuit pot ajunge asa renumit ca unu dintre iei?
Daca da... cum? Dau funda

Va rog dati pe mess la prieteni peste tot ca vreau sa imi fie date cel putin 20 raspunsuri big grin mersi

Răspuns Câştigător
| andra1223 a răspuns:

Dintre cei pe care i-ai spus, cred ca doar Smiley merita sa fie idolul cuiva :) Uite, te poti inregistra cantand si poti trimite celor de la HaHaHa Production.Cine stie, poate ai noroc :) http://www.hahahaproduction.com/ro/send-us-a-demo

13 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Iar intrebarea asta? Intelege, daca esti penibil si fara talent ai toate sansele.

| FadetoBlack a răspuns:

Nu nu şi nu!
Te rog nu ne mai mânjii ţara cu muzica asta de rahat.

| Duucu a răspuns (pentru FadetoBlack):

Ai mare dreptate...Meriti funda!

| FadetoBlack a răspuns (pentru Duucu):

Şi îţi dai seama că nu o primesc nu? Oricum nu-mi pasă mie happy

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Ca unu dintre "iei" wtf? Pentru ca sunt un om rau iti doresc sa ajungi mai penibil decat Alex Velea, Smiley si Connect-r la un loc.

| Vans a răspuns:

Dar sigur că poţi să fii aşa.Eu chiar am o foarte mare simpatie pentru aceşti oameni,aceşti colegi ai noştri puţin mai bronzaţi, întradevăr.Ei nu fac playback, au o voce minunată şi sunt oameni foarte inteligenţi.
Chiar cred că poţi deveni ca unul dintre ei, ai toate calităţile, eşti special.

*sunt sarcastică*

| andra1223 a răspuns (pentru Vans):

Smiley e "putin mai bronzat"?

| Vans a răspuns (pentru andra1223):

Nu mulţumesc.Detest tot ce ţine de Hahaha Production.
Smiley nu e şi el "bronzat", dar cu toate astea muzica lui tot de rahat mi se pare.

Fiecare cu parerea lui.

| Sindrex explică (pentru andra1223):

Mersi mult chiar m-ai ajutat tongue Acuma pot sa-mi trimit melodia la hahahaProduction big grin

| andra1223 a răspuns (pentru Sindrex):

Ma bucur big grin Mult noroc! happy

Dintre cei pe care i-ai spus, cred ca doar Smiley merita sa fie idolul cuiva :) Uite, te poti inregistra cantand si poti trimite celor de la HaHaHa Production.Cine stie, poate ai noroc :) http://www.hahahaproduction.com/ro/send-us-a-demo

| Ƨirenia a răspuns:

Păi...dacă ai talent poţi să te înregistrezi şi să pui pe youtube/facebook sau orice alt site din-ăsta. Sau cauţi pe net vreun producător care să lucreze cu tine. thinking

| Shmoopy a răspuns:

Primul si cel mai important pas e sa-ti schimbi idolii.