Nu am știut la ce cateforie să pun!
Pai nu e asa te greu.
Te duci la el si ii spui pur si simplu sentimentele tale...
Dar trebuie sa va cunasteti bine, adica ma refer sa va cunoasteti de mai mult timp, nu doar te o saptamana .
De ce sa-i spui tu? Chiar nu se mai respecta ordinea fireasca?
Poti sa-i dai de inteles, dar lasa-l pe el sa faca primul pas. Daca te place o sa ti-o spuna; daca nu, eviti sa fii respinsa.
Nu înțelegegi că nu am știut la cr categorie să pun!
Aa pai puteai sa pui la Familie & relatii
Aaa…mulțumesc!
Daca esti plicticoasa nu-i spune nimic, pentru ca relatia voastra va fi ceva de genu: te plac, apoi zice si el ceva, apoi maine la fel, o sa fie plctisitor, daca esti interesanta si gasesti oricand subiecte de discutie atunci spune-i.
Cand mie imi place un baiat si nu am curajul sa recunosc o fac prin metode mai putin directe (cum e fata in fata). Cea mai simpla metoda si poate nu tocmai curajoasa este sa ii scrii ori un mesaj daca ai nr lui ori sa faci rost de adresa de mess ori facebook, si sa o iei usor.A doua cale este sa incerci sa ii devii amica! Apoi cu timpul va fi mai simplu! NU GRABI NIMIC!
Din moment ce vrei să îi spui că îl placi înseamnă că îl placi foarte mult. Nu cred că în zilele noastre se mai respectă că fata nu îi spune niciodată sentimentele ei băiatului. Fetele care știu ce vor le spun, pentru că, sinceră să fiu, în ziua de azi sunt mai timizi băieții.
Trebuie să-ți iei inima în dinți și să îi spui pentru că viața e scurtă și un moment stânjenitor se uită repede!
Nu trebuie să fi timidă, dacă ai curaj, viața ta va fi super!
SUCCES!
Pai incearca sa te atasezi de el spune-i vorbe dulci si daca iti spune inapoi poti fi pregatita sa-i spui ca il placi!
Aflai pasiunile vorbestei despre tine intrabal despre el deveniti buni prieteni si mai departe vezi cum decurge totul.Si eu am avut un baiat de care imi placea i-am aflat pasiunile coincidenta erau ca ale mele am devenit buni prieteni si intr-o zi l-am pupat pe obraz de atunci suntem iubiti
mODIN întreabă:
Ancuta5678 întreabă: