| StefaniaM a întrebat:

In timpul liber ma chinui sa cant la o chitara acustica. Insa am o problema: vecinii mei de sus sunt foarte deranjati de acest lucru sad. Nu stiu ce sa mai fac! Incerc sa cant cat de incet se poate, nici nu mai folosesc pana, dar ei tot se enerveaza si incep sa tranteasca lucruri, sa tropaie, sa mute mobila si sa strige. Ce as putea sa fac ca sa nu ii mai deranjez?(in afara de a ma lasa de chitara). Nu am cum sa inchiriez o sala de repetitii sau sa izolez apartamentul.

2 răspunsuri:
| Ωmega a răspuns:

Vorbeste cu ei frumos si stabileste cu ei niste ore in care sa faci asta de comun acord astfel incat nici ei sa nu fie deranjati de tine, nici tu de ei. Asta ar fi trebui sa faca si ei nu sa se poarte si sa reactioneze ca niste copii razgaiati cand nu le convine ceva. Arata tu maturitatea asta si vorbeste cu ei. Daca sunt oameni rezonabili, sunt sigur ca veti gasi un numitor comun la aceasta problema si o rezolvare care sa fie cat de cat pe placul fiecaruia.

| Stavi_Alex_1987 a răspuns:

Ori canti pana fac ei un pas, si acela de a chema politia (o sa primesti un avertisment, nu se intampla nimic)
Saaau ia'ti una electrica, un cabinet si da'i tare! big grin
insa raspunsul corect a venit de la Omegawinking