| Mely0202 a întrebat:

În ultimele zile am tot încercat să compun melodii dar nu am reușit.Îmi compuneti si mie o melodie cu tema vara dar nu copilăroasă, ceva de genul Nicole Cherry-Vara mea?

2 răspunsuri:
| Onlares a răspuns:

Serios? Nicole Chery-Vara mea nu e copilaroasa? Spune rochita si sanda. Oricum nu o lua in nume de rau dar nimeni nu o sa stea sa iti compuna o melodie.

| SuperMagicSmile a răspuns:

Iti sugerez mai intai sa te pui pe citit (romane, poezii, povestiri, orice). Altfel nu iti vei putea dezvolta vocabularul( care face practic toata diferenta dintre limbajul copilaros si cel matur)...si inca ceva, mai bine asculta melodii gen Tatiana Stepa- Copaci fara padure, Alina Manole-Tu ai vandut marea, Emeric Imre-Buna varianta rea etc. sa te inspire decat Nicole Cherry (care pana la urma e un copil...)

Deasemenea, in opinia mea, nu prea ai cum sa compui o melodie doar despre vara, trebuie sa o faci personala, sa insemne ceva pentru tine(intr-un fel, sa ai un motiv sa scrii despre vara, nu doar sa descrii soarele si plaja...pana la urma nici Eminescu nu scria de padure fara sa scrie si despre iubire sau altceva)

Cat despre faza cu compusul, ma indoiesc ca vei gasi pe cineva care sa iti scrie o melodie...cel mai bine tot tu o faci happy