| Amy90 a întrebat:

Mai asculta cineva muzica blues? Mai stie careva ce inseamna romantismul? So, ma puteti ajuta. Vreau un top facut de voi, format din 10 melodii, cele mai tari si romantice ale tuturor timpurilor. Cel mai bun playlist (din pct meu de vedere) va primi fundita.

Răspuns Câştigător
| dantedante a răspuns:

Buna hai sa incerc si eu (poate avem aceleasi gusturi):
10: Cars - Drive
9: stivie b - because i love you
8: Black - Wonderful Life
7: Richard Marx - Hazard
6: Kansas - Dust In The Wind
5: GLEN MEDEIROS - NOTHING'S GONNA CHANGE MY LOVE
4: guns'n roses - don't cry
3: holograf - ochii tai
2: Kenny G - Forever in love
1: Brian Adams : Everything i do i'll do it for you
sper sa ti placa happy

6 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Nu e un top dar uite: Trooper - O Viaţă este prea mult, Ilie Micolov - Dragoste la prima vedere, Semnal M - La fereastra ta, Frank Sinatra - Strangers in the Night, The Beatles - Anna, Frankie Valli - Can't take my eyes off you, Scorpions - I wanted to cry, Unchained Melody - Righteous Brothers, Dan Spătaru - Drumurile Noastre, Gică Petrescu - Zaraza, Dan Spătaru - Te aşteaptă un om, Iron Maiden - The Evil That Men Do... nu mai îmi vin în minte acum dar mai ştiu destule. Nu pot face un top pentru că pe fiecare le trăiesc diferit. Pentru mine sunt la fel de bune toate.

| anad a răspuns:

Uite un top excelent facut de realitatea: http://www.realitatea.net/......40567.html care mi-a placut!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Bryan Adams-If you really love a woman.
Righteous Brothers-Unchained Melody.
Nat King Cole-Mona Lisa.
BZN-Blue Eyes.
Barbra Streisand-Woman In love.
Joe Dassin-Et si tu n'existais pas.
Julio Iglesias-El amor.
Stevie Wonder-I just called to say I love you.
Haggard-Hijo de la luna.
Si ar mai fi inca multe, dar chiar nu mai am timp sa le insir.

| ZOON a răspuns:

1james blunt goodbye my lover, 2you're beautiful, 3Righteous Brothers-Unchained Melody, 4Edvin Marton - Romeo and Juliet, 5 Edvin Marton - Love story, 6 Celine Dion - Titanic, 7 Dj Aligator - Close to you, probabil nu-mi cadea mana daca mai scriam inca 3 dar ma grabesc la scoala =) nu stiu daca le-as pune in ordinea asta in clasament dar dupa parerea mea astea sunt cele mai romantice melodii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celine Dion-When I need you, Marc Anthony-I need you, I love you, Lara Fabian-Je t'aime, Jason Mraz- I'm yours, Eva Cassidy-Songbird, Ben.E.King-Stand by me, Leonard Cohen-Dance me to the end of love, Brian Adams-I do it for you, Moody Blues-Nights in white satin, Holograf-N-am iubit pe nimeni... şi inca 100 de melodii care merită să fie în primele... zece!

| ayramredcode a răspuns:

Buna! dupa parerea mea cela mai tari melodii sunt:
1. The Righteous Brothers-Unchained Melody
2.Roxette - Listen To Your Heart
3.laura pausini - in assenza di te
4. Celine Dion & Barbra Streisand - Tell Him
5.ANDREA BOCELLI & LAURA PAUSINI - VIVO PER LEI
6.Bliss - Wish You Were Here
7.Ben EKing -Stand By Me
8. Leona Lewis - Better In Time
9.Bryan Adams - Everything I Do
10.BARBARA STREISAND-women in love