Hey ^^
si mie in place japonia si korea si muzica lor
si eu am avut tot felul de probleme din cauza unor fete care imi copiau stilul, hainele, gusturile etc. si despra asta am fost la ele si le-am zis tot ce cred. au cintinuat orice as fii facut eu, iar pana la urma nu mai m-a interesat ce cred, ce fac si mi-am dat seama ca sunt niste Bitch!
asa ca, despre problema ta, ai putea sa feci ceea ce am facut eu sua ai putea sa zici la toata lumea un zvon despre ei, ceva urat, dar care sa nu fie adevarat, si astfel poate ei ar putea crede ca sunt o trupa naspa si lucruri din astea...
in fine...
sper ca te-am ajutat :* >
Pai incearca sa te prefaci un timp ca iti place altceva si apoi ei o sa se ia dupa tine si in secret sa iti placa
Pai nu trebuie sa renunti la visele tale.sincer vorbind si eu visam si inca visez sa ma mut in coreea.sau sa merg in vacanta la concert SHINeea(idolii mei ) asa ca nu renunta...nu te da batuta pentru ca orice vis poate fi implinit mai greu sau mai usor, sper ca ti-am fost de ajutor
Exact asa am patiti si eu cu trupa SHINee (trupa mea preferata)! i-am zis unei fete despre ei, iar acum e cea mai mare fana! cred ca ar trebui sa gasesti un cantaret, cantareata sau trupa si sa te prefaci ca iti place de el/ea/ei si asa ii vei redirectiona atentia spre altcineva
Da,ştiu cum te simţi u.u
E senzaţia aia de dezgust şi de gelozie în acelaşi timp, când nu îţi convine că tu ai descoperit cu greu aşa nişte trupe, iar unii cocalari o iau pe scurtătură
Deci tu vrei sa renunti la un vis din cauza unor manelisti care vor sa se bage in seama...
sfatul meu eu sa no faci oricear zice, si eu am un vis asemanator: vreau sa ma mut pe insula okinawa din japonia si nu ma dau batut pana nu mor! nu-mi pasa ce zic altii despre japonia, eu tot o sa ma duc
do itashimashite
Mz pentru. raspunsuri, all ^^ Pai.vad ca nu sunt singura care are prbl asta. O sa tin cont de sfaturile voastre Xoxo :* >:d
Pei. spun eu:...nu trebuie sa ii magi in seama.incearca sa ii respingi si sa i alungi de langa tine(pe colegi)...si atunci o sa vada ce inseamna prietenia . sper sa dai fundita
Stai linistita. si mie imi place la nebunie Shinee si multi colegi barfesc pe seama asta dar pur si simplu ii las sa vorbeasca...ba chiar incap sa mai cant uneori in coreana
Heyy. ^^.
Am si eu o problema in genu asta. dar la mine e cu SuG -Japonia-. La fel s-a intamplat. . Chestia e ca nu stiu de unde a aflat colega mea. . In fine.
Visul tau e de a te muta in Korea. al meu de a ma muta in Japonia. . Suntem tari noi asaa. b-).
Si app. Nu te ia nimeni in ras ca nu are de ce. . Si ala care o face nu stie cum e. Asa ca sa nu comenteze. .
Hai ca deja scriu romane.
^. Bai-Bai.^
Hey nu fii trista daca nu poti sa nu ii mai bagi in seama incearca sa schimbi trupa sau stilul.
anonim_4396 întreabă:
JoJoJoJoLiNa întreabă: