Pentru 2022 in nici un caz roxen nu va mai participa! dar in schimb isi vor incerca norocul altii!
Îți răspund din păcate la aceasta întrebare după Eurovision 2021 dar la 5 aveam răspunsul de mai mult timp!
1.Eurovision nu este PPV și da, țările care pot participa sunt cele care sunt active (European Broadcasting Union, EBU).
2.Cea mai tare melodie care a câștigat Eurovision este „Fairytale" cântată de Alexander Rybak în anul 2009 la Moscova, 70% din oamenii care s-au uitat la Eurovision în 2009 și chiar și cei mai noi sunt de părere că a fost cea mai faină melodie din toți anii!
3. -2010 Ovi și Paula Seling „Play with fire" fiind pe locul 3
-2013 Cezar „It's my life"
- 2019 Ester Peony „On a Sunday" nu s-a calificat în finala
-2021 Roxen „Amnesia" nu s-a calificat în finala nici ea
4. Piesa din 2018 a fost un experiment eșuat, 2019 am avut șanse doar că românii de acasa nu au dreptul de a-și vota țara, dacă romanii nu ar fi votat tara cu cele mai puține voturi ar fi intrat și Ester iar 2021 anxietatea, oboseala și emoțiile și-au pus amprenta plus coregrafia care a epuizat-o la jumătate melodiei!
5. Eu mă așteptam să câștige Elveția dar s-a clasat pe locul 4, melodia Tout l'univers interpretata de Gjon's Tears a fost minunată și în semi finala a avut un performing super frumos!
Și scuze din nou că nu am răspuns la momentul respectiv dar acum am văzut întrebarea dând search la un articol legat tot de Eurovision!
DrooscaavbreRubenaebre întreabă: