| Cipy23 a întrebat:

Pute-ti sa imi zice-ti si mie cum se citesc tabulaturile cum ar fi aceasta http://m.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=442... Am cautat sa inteleg dar nu prea am reusit...
P.S. E foarte important pentru mine sa stiu asta....va multumesc anticipat si dau funda :D

Răspuns Câştigător
| Duucu a răspuns:

În al 4-lea rănd, el nu-și face tema, iar întrebarea are legătură cu un hobby de-al său.
În al 5-lea rănd ești off-topic, iar tot ce ai încercat să faci e să te crezi polițist.

On: Fiecare rănd de linii e o coardă a chitării, iar numărul de pe coardă este fretul la care trebuie să pui degetul. 0 înseamnă coardă liberă, și lovești peste ea fără să ții degetul pe fret.

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In primul rand nu se fac teme pe acest site. In al 2-lea rand dupa un link nu se pun puncte, puncte. In al 3-lea rand "Pute-ti" se scrie impreunat venind de la cuvantul (verb) "a putea" si nu de la cuvantul (tot verb) "a puti".

| Salontanul a răspuns (pentru Duucu):

In al 6-lea rand nu te-am intrebat nimic. Un om vorbeste cand este intrebat sau cand...

| Biiskrem a răspuns (pentru Salontanul):

Sau când are ceva bun de zis.

| Duucu a răspuns (pentru Salontanul):

Sau cănd știe ce are de spus.

| Salontanul a răspuns (pentru Biiskrem):

Nu. Zicala este altfel si se potriveste la voi.

| Salontanul a răspuns (pentru Duucu):

Nu! Zicala este altfel si se potriveste la tine.

| Cipy23 explică (pentru Duucu):

Mersi de ajutor big grin

| Cipy23 explică (pentru Salontanul):

Nu e tema, e doar un hobby happy Apreciam mai mult remaricile daca imi si raspunde-ai la intrebare happy

| Duucu a răspuns (pentru Salontanul):

În al 4-lea rănd, el nu-și face tema, iar întrebarea are legătură cu un hobby de-al său.
În al 5-lea rănd ești off-topic, iar tot ce ai încercat să faci e să te crezi polițist.

On: Fiecare rănd de linii e o coardă a chitării, iar numărul de pe coardă este fretul la care trebuie să pui degetul. 0 înseamnă coardă liberă, și lovești peste ea fără să ții degetul pe fret.