In fiecare sunt mai multe religii si culte, in toate predominand religia crestina. In Germania majoritatea sunt protestanti de diverse biserici, in Ungaria sunt romano-catolici iar in Rusia ortodocsi. Pentru a vedea procentul exact te poti uita pe ro.wikipedia.org, la fiecare tara, acolo da si principalele culte din tara respectiva. Numai bine!
Germania are 2 religii rotestanta si Catolica
Ungaria:Religia romano- catolică e cea dominantă (67. 5%), 16%-20% din populaţia maghiară din Ungaria este de religie reformată (calvinistă) şi 3%-5% de religie evanghelică (luterană); circa 0. 2% din populaţie sunt de religie mozaică (evrei). De asemenea există importante comunităţi creştine ortodoxe (române, sârbe), uniate (greco-catolice, de exemplu la ruteni şi români), obşti neo-protestante, precum şi o comunitate musulmană.
Rusia:Aici religia predominanta este cea ortodoxa. O mica minoritate sunt protestanti sau alte religii, insa multi rusi se declara atei sau agnostici. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
GERMANIA
creştini 53, 5 milioane (aproximativ 65%
Romano-catolici - 25. 176. 000 (30, 7%)
Romano-catolicii vechi - 25. 000
Catolicii Sf. Maron - 6. 000
RUSIA
Creştinismul Ortodox este credinţa dominantă în rândurile ruşilor
UNGARIA
Romano-catolica
Uitee eu asa am putut sa te ajut
Aia din rusia crestini ortodocsi pe vechi aia din gemania si ungaria catolici
Nu stiu cui sa-i mai dau Funda acum. Ca sunteti multi care ati raspuns corect si daca ii dau lui unu dupa aia cred ca vor vrea si ceilalti chiar daca au raspuns corect. Chiar nu stiu cui sa-i dau ((
DIn cate stiu eu. in germania este luterana evanghelica sau romano catolica...in ungaria romano- catolica, iar in rusii sunt ortodoxi
Sper ca te-am ajutat :*
Nu trebuie sa te simnti aiurea pentru ca multi au raspuns corect...si nu stii cui sa-i dai fundita. uite`te inca odata peste raspunsuri si vezi cine a formulat cel mai frumos, asa te vei decide mai usor cui sa-i acorzi fundita;* nu cred ca ceilanti s-ar supara, pentru ca nu au de ce
Germanii-catolica
rusii-ortodox
ungaria-catolic, protestant, ortodox.
fundita?