| AlexMaddox a întrebat:

sunt ceva ascultatori de muzica hardstyle printre voi?
Dar nu asa o melodie doua ci numai hardstyle. Hai ca sunt curios sa vad in Romania daca mai asculta cineva si ce parere are! Funda random!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Eu ascult Hardstyle. happy
Totuși nu ascult de foarte mult timp deci nu pot spune că sunt chiar așa de experimentat cu genul ăsta de muzică, dar totuși am de gând să încep să ascult hardstyle mai la modul serios. Până acum am fost mai mult cu muzica Electro House.
Oricum, îmi place la nebunie Hardstyle-ul, e unul din stilurile mele preferate de muzică electronică. big grin

Apropo, ție ce DJ-ii îți plac cel mai mult?

| AlexMaddox explică (pentru anonim_4396):

Zatox, Brennan Heart, Minus Militia, Adaro, Da Tweekaz, Coone, Max Enforcer, Noisecontrollers, Tatanka, Miss K8, Atmozfears, Guns for Hire, Activator, Audiofreq, Bass Modulators, Frontliner, (Headhunterz) si multi altii dar cei mentionati aici sunt printre primii preferatii mei.

2 răspunsuri:
| SickKunt a răspuns:

Deși după 7 ani nu știu dacă mai contează răspunsul dar am început si eu sa ascult hardstyle cam de 3-4 luni, alte genuri muzicale nu mă captează doar hardstyle-ul îmi da o stare anume, într-o țară plina de maneliști trebuie sa fie si hardstyle=)