| Aberdeen a întrebat:

Sunt indecisa intre doua melodii: (corina)"a ta" si (inna)"tu si eu"

care din ele este mai frumoasa... vreau sa aud si eu pareri.

voi da funda pentru raspunsul care are si un argument pe masura

MULTUMESC anticipat! big grin

Răspuns Câştigător
| MirelaC a răspuns:

Nu sunt fana niciuneia, dar melodia Innei mi se pare mult mai ok.Chiar imi placea mult cand a aparut, e de dragoste si are si niste versuri chiar dragute, pe cand melodia Corinei mi se pare "de cartier", are versuri total aiurea, iar Corina incearca din greu sa fie pe placul tinerilor in ciuda varstei pe care o are(se vede ca incearca din greu)

11 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Niciuna.Sunt doua gunoaie comerciale, nu-i nicio diferenta intre ele.

| Aberdeen explică (pentru CautNume):

Multumesc oricum pentru raspuns, cred ca eu am fost destul de explicita cand am cerut doar o parere...nu am zis ca imi plac!(dar si eu as opta pentru inna)

| CautNume a răspuns (pentru Aberdeen):

Pai doar o parere am scris, exact ce ai cerut.N-am afirmat ca tie iti plac.

| Karinakari99 a răspuns:

Eu nu sunt fană nici Inna şi nici Corina, deci nu mă omor după ele.
Însă dacă ar fi să aleg aş alege " Inna-Tu şi eu " cu toate că n-o suport şi pentru că melodia " A ta "a Corinei mi se pare vulgară.

| Mădă0611 a răspuns:

Inna - Tu si eu.
Nu ascult radio si nu ma prea uit la tv, decat rar, si atunci mai prind melodii de genul, ma bucur cand ultima ascultata e Tu si eu. Pe langa A ta, Apa, si ce mai canta ai nostri, asta e parfum.

| Aberdeen explică:

Va multumesc de explicatiile si parerile pe care mi le-ati acordat intr-un timp destul de scurt happy

| Aberdeen explică:

Intr-adevar nici eu nu sunt prea mare fana...insa voi inclina spre innawinking multumesc mult pentru raspunsuri

| FearOfTheDark a răspuns:

Niciuna.

| Iubitulmeuhusky a răspuns:

Niciuna.

| Andreea_Simona_1999 a răspuns:

Eu as alege Inna - tu si eu pentru ca e mai frumoasa.

| andreuta54 a răspuns:

Pai uite mie imi placea mai intai inna tu si eu o consideram superba..si corina a ta e faina.dar parerea mea este ca e mai faina inna tu si eu. poate imi place mai mult pentru ca ador fiecare melodie a lu inna.