Nu sunt fana niciuneia, dar melodia Innei mi se pare mult mai ok.Chiar imi placea mult cand a aparut, e de dragoste si are si niste versuri chiar dragute, pe cand melodia Corinei mi se pare "de cartier", are versuri total aiurea, iar Corina incearca din greu sa fie pe placul tinerilor in ciuda varstei pe care o are(se vede ca incearca din greu)
Eu nu sunt fană nici Inna şi nici Corina, deci nu mă omor după ele.
Însă dacă ar fi să aleg aş alege " Inna-Tu şi eu " cu toate că n-o suport şi pentru că melodia " A ta "a Corinei mi se pare vulgară.
Inna - Tu si eu.
Nu ascult radio si nu ma prea uit la tv, decat rar, si atunci mai prind melodii de genul, ma bucur cand ultima ascultata e Tu si eu. Pe langa A ta, Apa, si ce mai canta ai nostri, asta e parfum.
Va multumesc de explicatiile si parerile pe care mi le-ati acordat intr-un timp destul de scurt
Intr-adevar nici eu nu sunt prea mare fana...insa voi inclina spre inna multumesc mult pentru raspunsuri
Pai uite mie imi placea mai intai inna tu si eu o consideram superba..si corina a ta e faina.dar parerea mea este ca e mai faina inna tu si eu. poate imi place mai mult pentru ca ador fiecare melodie a lu inna.
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: