| justiwish a întrebat:

Sunt un baiat simplu de 18ani. De 2ani am un vis. Acela de a fi un artist care sa umple stadioane. Stiu ca am un vis foarte imposibil. Imi doresc foarte mult sa ajung dar imi este teama de esec, de lumea rea care va rade de mine si care va vrea cu orice pret sa ma traga in jos. Nu stie nimeni ca imi doresc asta. In legatuta cu vocea. Simt eu ca am talent si cativa prieteni m-au auzit si au spus ca am voce. Nu stiu ce ma retine...imi doresc sa merg si la ore de canto sau sa ma asculte un profesor de muzica sa vada daca chiar am talent dar mie frica. Tot timpu am fost un baiat timid dar nu aratam niciodata asta. Ieri mi-am cumparat un microfon de studio (acest microfon l-am asteptat mai mult de un an deoarece am strans bani fara ajutorul nimanui pt ca imi este rusine sa cer bani sa-mi cumpere un microfon) iar astazi microfonul l-am returnat deoarece v-am spus imi este frica de esec si de batjocura. Ce sfat imi puteti da? Stiu ca trebuie sa renunt la timiditate si la teama asta de esec dar nu pot. Ma simt atat de prost ca am ajuns la varsta asta si nu am realizat nimic privind atatia tineri care o realizat cv in viata iar eu nimic.

1 răspuns:
| Seijūrō a răspuns:

Sall.
Si eu sunt un baiat timid si la o varsta destul de mare.
Dar tu ai un talent iti place sa canti nu?, atunici canta, cheamati
cei mai buni prieteni si canta in fata lor.Dar trebuie sa mergi la un profesor de canto, daca vrei ca visul tau sa devina realitate.El iti poate spune exact ce poti si cat poti, daca zice ca vocea nu e buna ok o sa mai lucrezi la
ia.Si de esec nu te poti feri si daca canti perfect(sa zice la un eveniment)
nu toti oameni o sa te aplaude pentru ca asa e viata.In muzica in dans(am dansat 4 ani si eu am fost huiduit dar acele rasete mau imbarbatat sa continui si sau vazut rezultatele)in ori ce sport exista esec.
Bafta si sper ca ti-am fost de ajutor.