Daca judecatorul considera ca nu este pericol social, se va contesta arestarea preventiva si, pana la finalizarea procesului, va fi judecat in stare de libertate.
Nu cred ca este un pericol social pentru ca el atunci cand a rapit o fetita era drogat la fel si ceilalti 2 prieteni de-ai lui...
In situatii de rapire este chiar un pericol real, imi pare rau.
Da stiu...dar sper sa se invete minte sa nu se mai drogheze si sa nu mai rapeasca!
Sa-i dea Dumnezeu putere, minte si intelepciune.
Tot ce a fost la mijloc a fost anturajul il cunosc foarte bine a fost la un liceu ff bun si a intrat si la o facultate foarte buna dar golanii l-au indemnat la lucruri ilegale!
Anturajul, alcoolul si drogurile sunt cauza tuturor necazurilor.
Asa e...si inca ceva ai dreptate anturajul lui a inceput de la 18 ani cand a inceput sa fumeze si sa consume bauturi alcoolice apoi la 20 de droguri...
Frumos exemplu dai,draga mea,rugandu-te pentru tanarul acela care,intr-un moment de neagra judecata(nu stiu ce m-a apucat!) a facut lucruri oribile,nedemne de un om; vreau sa spun cu asta ca raspunsul tau e exact cel pe care trebuie sa-l dea un bun credincios-precum esti tu; avocatul lui- baiatul care pune intrebarea- zice ca spera ca individul sa nu ramana arestat pentru ca,nu-i asa?,cand a violat fetita era sub influienta drogurilor,deci e nevinovat!(despre cat e de vinovata fetita nu mai vorbim acum, am intrebat eu pe Ema odata, dar nu mi-a raspuns- chiar asa am intrebat-o: ce pacate mari are un copil care e vinovat de un animal ca jegosul asta de care vorbim noi aici)in fine; eu vreau sa declar aici ca ii doresc tanarului sa faca macar vreo 5 ani,dar in afara de minte, putere si intelepciune,ma rog sa aiba parte si de multa iubire! mai exact sa-l iubeasca toti colegii din celula! pe rand sau toti odata! as mai fi dezvoltat putin ideea, dar pentru ca esti stelista de-a mea, o lasam pe data viitoare!
Nu are nici o scuza, ai inteles gresit, eu nu il scuz. Dar te intreb pe tine : daca ar fi copilul tau ce ai face? Toti avem dreptul la a doua sansa.
Copilul meu nu ar fi facut asta,asa cum si tu mi-ai raspunde,daca te-as fi intrebat pe tine, ce-ai face daca fata ta ar ajunge sa se prostitueze, de ex.; nu? totul tine de cat de bun parinte esti, in foarte mare masura; in fine; s-o lasam balta! mai bine mergem sa ne uitam la meci;
Ar fi foarte bine daca in viata copiilor nostri se va reflecta doar educatia pe care noi le-o insuflam! asa sa fie!
...n-o să mai comentez,pentru ca povestea e lunga,și nu cred că e ăsta locul potrivit pentru a discuta pe o tema ca asta; e de ajuns să nu-i placă unuia o singura idee, și te trezești cu replica aia *habar n-aveti despre ce vorbiți*; mai bine renunțam;(apropo, e pauză? cât e scorul?)
Intelept graiesti,,, din pacate la meci am dat scor gresit
Nu-i nimic,atunci,dacă nu prea le ai cu fotbalul, rămai la poezie,sau la proza; scrii frumos - am vazut;(bine,eu ți-aș recomanda eventual să-ți alegi și o alta echipă, una mai bună, cu valori consacrate...cum ar fi Real Madrid! e doar o idee...)
Pai eu sunt banateanca si, ar trebui sa tin cu...
Multumesc! Stii de ce?
Timișoara? daca nu e asta raspunsul sa nu râzi, pentru ca eu nu le am cu astea; am intrebat acum un amic *ce echipă din Banat * știe, și a zis Poli!(sau te referi la vreun fotbalist? și să nu-mi spui că ai un iubit care-i fotbalist!)
(nu stiam eu cum imi fac in seara asta 100 de raspunsuri)Te ascult!
uta
nu ma lasa sa scriu cu majuscule
Pai...m-ai facut sa-mi recitesc raspunsurile
La ce te ajuta 100 de raspunsuri? Eu nu cunosc regulamentul, am ajuns pe aici cand am pus o intrebare pe net
Era o glumă, și se referea la aceea ca dupa 100 esti senior! apoi poti trimite mesaje si poti vota! apropo de mesaje, tu ce parere ai de id-ul meu de mess? luisfigorealmadrid?
E haios, puteai alege si altul
...ok; n-ai prins poanta...
Nu, ajuta-ma s-o prind...din urma.
Ma gandeam ca daca e sa ne dea baiatul asta afara de aici, poate mergem pe mess; nu? tu ce zici? poate vrea sa se culce si el!
Nu am, decat adresa de mail...nu e apropo
...vezi,d-aia ziceam eu ca e bine sa fim seniori! in fine; oricum,daca vrei, fa-ti un cont pe yahoo, si trece-ma-n lista! nu e mare lucru! eventual fa-ti un id cu danasteauaiabataienonstop!
Pai tu nu poti trimite mesaje?
Daca ai activata optiunea sa poti primi de la juniori merge! o ai?
Da
Frumos "da"! bun, atunci ma apuc de scris...
Auzi, stii ceva? Mi-ai acaparat toata seara! Frumos iti sade
Ti-am scris dar se pare ca nu l-a luat! serios vorbesc.
Asa trebuie prima data, ceruta permisiunea, mai barbatii astia...
Sper ca o accepti
Asa trebuie prima data, ceruta permisiunea...mai barbatii astia
Sper ca mi-o accepti!
Aha,am inteles; bun, am acceptat(ce sa fac daca nu prea ma pricep?) si acum trebuie sa ne sarutam? nu? sau cum?
Cam asa ceva
Eu acum stau si ma intreb de ce ne mai complicam cu "privatul" cand deja ne-a aflat tot TPU-ul? adica e un fel de telenovela "live"! ar fi pacat sa le stricam distractia!
Deci nu merge deloc, imi pare rau!
ponturi întreabă: