One direction nici nu le place tuturor romanilor doar tie aiurea cu ce te ajuta intrebarea asta frate tu stii la ce este bun TPU
Nu, deoarece nu mă pot duce . Oricum nu prea îmi plac, am auzit că Liam ar vrea să viziteze România, pentru ca ar vrea să afle mai multe despre Dracula și să viziteze Castelul Bran... dar nu știu
In nici un caz...e cea mai tampita trupa din lume...in schimb oamenilor le-ar placea sa vina Metallica sau Iron Maiden n_n
Nu imi place doar mie da, si am pus o intrebare, e o tara libera oare cum ai fi reactionat daca as fi pus o intrebare pentru alta sectiune...e nu zic mai mult. si stiu la ce e bun si nu inteleg la ce te intereseaza
E parerea fiecaruia, mie cel putin mi-ar placea, ma car au melodii mai bune ca altii
Auziti nu stiu daca uniii dintre voi macar au auzit de truipa asta sau au ascultat melodii ale lor, dar nu-mi pasa, am pus o intrebare, ok?
E parerea ta ok? de unde stii ca "tuturor" le-ar place? si nu toti cred ca e cea mai tampita trupa ok? e parerea fiecaruia
Da, am car tu nu ai spus ceva ca altii, sa "crizeze" , un raspuns destept
Copil spoiled ce esti, astia nu au melodii mai bune nici ca dracu... pune si tu mana si citeste o carte si asculta muzica buna ca astia de la one direction sunt afoni si retardati =|
Momentan nu...adica la noi promovare canci[la tv]...adica nu prea au fani incat sa faca un concert real.Singura speranta adevarata X-Factor .Eu una asi fi destul de fericita, dar aparent unora nu le place
XoXoSecret întreabă:
MeyGogutza întreabă:
JuliaSweet întreabă: