| RegalusDekaron a întrebat:

Buna TPUisti.
Deci eu as vrea sa ma apuc de chitarahappy. Pentru asta cred ca va trebui sa ma duc si la cursuri nu? anyway... ce chitara mi-ati recomanda? de ce trebuie sa tin cont cand cumpar o chitara? cum sa ma asigur ca se potriveste stilului meu? acustica sau electrica, pe care ar trebui sa incep prima data? preturi/calitate? accesori necesare?
Eu cred ca am ureche muzicala...de fapt sunt aproape sigur
Probabil ca imi vor placea si piesele "clasice" dar acum mie cel mai mult imi place heavy metalul si derivatele salehappy.
Deci imi puteti da niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| EnterSandman a răspuns:

Da...ia-ti o chitara clasica, sau una acustica, te duci frumos la un magazin mcmusic (mcmusic.ro),si ceri lu' domnu o chitara acustica takamine sau una clasica, ati poti lua una la vreo 2/3 milioane... dupa ce inveti pe acustica sau clasica ati poti cumpara una electrica,nu ca nai putea sa inveti si pe electrica dar e mai greu,asa ca cel mai bine ati ei una acustica/clasica, mai multe detalii pm big grin, baftawinking

2 răspunsuri:
| roisin a răspuns:

Http://www.lectii-de-chitara.ro/......o-chitara/

sper ca iti e de folos. si ei vreau sa-mi iau chitara, si mizam pe ibanez V50NJP: http://www.mcmusic.ro/......t_view.php

| Adiss a răspuns:

Eu zic sa iti ei un acustica de marime 4/4... daca vrei sa te ti de chitara iti poti lua un ibanez. sunt foarte bune la vreo 3 milioane. daca nu o hora reghin. in legatura cu stilul de muzica pe care vrei sa il canti...e u am luat de curand un ibanez v72 ece. si cant si eu tot rock.