Ce-i drept mai ai de lucrat putin la voce, dar mel e misto, imi place! Numele nu conteaza asa mult, dar ai putea spre exemplu sa iti pui numele tau. Daca te numesti alexandru, ai putea sa iti pui ceva diminutive (alleko, allexy, alle...etc)
Iti doresc mult succes si multe realizari
Daca este un singur membru nu e trupa ci mai mult un solo dar daca vrei sa adaugi noi membrii pe parcurs ar putea devenii o trupa. Totusi dava vrei sa ramai solo iti sugerez un nume de scena sau numele tau real.
Dude, am fost super surprinsa ca nu am auzit un tampit care canta rep. Te respect si iti urez succes in cariera. Ai talent si o voce minunata.
Toate cele bune ^^
Buna ai putea sa iti pui pur si simplu numele asa ai fi original, sau legendarul, viitorul nou nu prea ma pricep eu la din astea eu ascul RAP si il sutin!
Sunt fanul tau Numarul 1 deci. canti foarte frumos mie imi place la nebunie ati ascult melodia de 10 ori la rand imi place
Salut as vrea sa cant in trupa ta sau sa facem o trupa daca vrei intra pe idul meu marton_20gc sa putem vorbi
Buna!
Am ascultat piesele tale si sunt dragute, in schimb ar trebui sa mai umbli la versuri putin si la titluri. Oricum te felicit si te apreciez, incepand de azi sunt fana ta.
Multa bafta!