Sincer e destul de greu sa te apuci acum la 18 ani e mult mai bine atunci cand esti mic sa te apuci sa canti la un instrument pentru ca inveti mai repede. Oricum nici acum nu e tarziu e bine ca vrei sa te apuci mult succes
Eh si ce are daca ai 18 ani. daca chiar iti doresti poti sa inveti.nu se invata foarte repede, dureaza ceva timp. daca ai vreun/vreo prieten/prietena rogal/rogo sa te ajute... daca nu mergi la niste cursuri
Nu scrie nicaieri ca trebuia sa te apuci de chitara cand erai mic. Nu e prea tarziu pentru asta.
Eu am chitara si tot mai incerc sa invat sa cant la ea singura, si am 17 ani jumate. Sa stii ca e destul de greut. Trebuie sa iti doresti cu adevarat sa faci asta ca sa progresezi.
Daca ai si un pic de talent eu zic ca vei invata mai repede.
roga si tu un prieten care stie sa cante la chitara sa te invete cate ceva. Trebuie sa inveti si catusi de putina teorie dupa parerea mea.
Succes!
Nu e foarte greu, eu am inceput sa invat acum un an, fac cursuri, insa melodiile le invat singura. La cursuri imi da exercitii pentru a ma obisnui cu griful, pentru digitatie, chestii din`astea. Am 15 ani, si pentru tine nu e tarziu.
Uite id`ul meu : little.insane13
In caz ca vrei sa te ajut cu ceva...
Buna. niciodata nu e tarziu.
Si eu am doua chitare acasa dar nu le folosesc.
Si eu am incercat sa invat sa cant la orga dar nu pot deoarece nu am timp liber pentru a exersa...
Ar trebuie sa incerci ca nu ai nimic de pierdut
NU
eu nu cant dar daca ai un hobby niciodata nu e prea tarziu pentru a incepe sa inveti
daca ai ambitia sa inveti etunci o sa fie mai putin greu si daca si iti place atunci este usor asa cred eu
Buna! eu te sfatuiesc sa incerci macar, poate o sa prinzi repede! mult noroc
Salut! Nu cant la chitara, nu am studiat dar imi strang bani pentru ea.
Am 3 sfaturi pentru tine.
Primul, cel mai importat; Da in **** ta societea care iti franeaza placerile. Exista mari chitaristi care au inceput sa cante la 15/16 ani. La 18 este mai greu, dar se poate.
Daca nu ti-ai cumparat inca chitara, chitaristul si solistul trupei "Truda" te va ajuta cu sfaturi in privinta unei chitari bune.
Daca ti-ai luat chitara si vrei sa inveti da add la id vio_liv2002. Are cateva cursuri. Nu a dat prea multe detalii. Da-i add si vorbeste cu el.
Ultimele doua sfaturi ale mele sunt valabile daca chitara ta este una electronica.