| metallicaforever a întrebat:

mi-a venit asa din senin :Voi ce parere aveti despre atitudinea oamenilor fara de rock-eri? Eu sunt una dintre ei. Vreu sa aflu parerea voastra... poate mai sunt si alti oameni care nu au circunferinta creierului cat o aluna. Daca vreti sa aflati parerea mea. va sfatuiesc sa-mi trimiteti mesaj, pentru ca nu va exista cenzura in ce am sa zic.

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Eu am doi prieteni foarte buni care asculta rock. Cei care asculta Puya (baietii) sau Justin Bieber (fetele) au, cum ai zis tu, circumferinta creierului cat o aluna, ei nu vad mai departe de puya si de justin bieber, ei atat au in universul lor muzical. Spun despre muzica rock ca e muzica de emo pentru ca ei cand spun "rock" isi imagineaza omul acela muschiulos, pletos, nespalat, drogat. Nu e asa! Nu au dreptul sa critice muzica rock, un gen de muzica in care chiar trebuie sa ai talent ca sa rezisti! Nu ca muzica pop, unde orice pustan care abia i-a iesit parul pubian poate deveni artist de renume mondialstraight face Noi ascultam acei "artisti", uneori mai rai ca manelistii si dupa aia ne exprimam dezgustul. Ei nici macar nu asculta o piesa rock, dar isi dau cu parerea ca vai, ca e emo, ca e nu stiu cum, ca nu e muzica etc...

Era o faza joi la scoala, eu eram cu prietenii mei care asculta rock, ascultam muzica.si in partea cealalta a clasei, rapperii, fanii lui Puya, grasu xxl, spike. Si face unu: uite cea mai geniala mel si cand da drumu la mp3 il aud pe puyastraight face Noi am inceput sa radem si aia au inceput sa ne faca emo, ratati, satanisti chestii. In fine, i-am lasat in pace. Sa ascultam noi ce consideram ca e muzica, pe ceilalti sa ii lasam cu diareea aceea pe care o numesc muzica, care ia mintile oamenilor, care ii transforma in obsedati, care ii face inculti si limitati mintalstraight face

O seara buna.

9 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

E alegerea lor, pe mine nu ma deranjeaza!

| Aiicha a răspuns:

Sincer sunt dezgustata de unii oameni care pun etichete celor care asculta rock.Ma scot din sarite cand asociaza acest tip de muzica cu satanismul. Daca nu au habar despre ce vorbesc de isi mai dau cu parerea? Degeaba le explici, unii au mintea incuiata.
Cei care asculta rock sunt marginalizati de societate, am observat asta mai mult la tineri.Cat de rai pot fi cu cineva care asculta rock.
sad

| LoveToHate a răspuns:

Pai. eu am multi prieteni rock-eri!
Nu stiu. mi se par normali...rad,vorbesc,plang ca toti oamenii!
Sunt de treaba, vorbesc cu ei, ii sun, ne intalnim in parc!
Acum fiecare crede ce vrea despre ei!
Nu stiu ce sa spun.sunt de treaba!

Adevarul e ca oamenii se uita ciudat cand vad un rockar pe strada uneori zic :Uite si pe satanistu asta, nebunul asta, huu, ar trebui omorat cu pietre, n-are frica de Dumnezeu! Satanistu dracu!laughing
Exact asa spun...stiu din propria experienta!laughing

Deci rezulta ca eu nu am nimic cu rock-eri sunt chiar prieteni buni.

Si pana la urma traim intr-o democratie avem dreptul de a alege!
Nu trebuie sa fie judecati!happy

Parerea ta care e?

| louis3 a răspuns:

Buna!
Cred ca ne considera niste "ciudati", insa realitatea este cu totul diferita.In rock se pune suflet si pasiune pentru muzica. Se compune cu note muzicale nu e luat dupa ureche, dar am impresia ca daca ei nu inteleg nici lb. romana, cum pot asculta ceva in engleza? De obicei cine ne critica, sunt oameni fara preocupare, care incearca sa se faca remarcati.Mai pot continua, insa cum ai spus si tu, nu exista cenzura.

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Pe mine ma fac emo deoarece ascult rock, si mai ma imbrac si in negru, dar deja nu ma mai intereseaza si rockeri sunt chiar de gasca...stau ce ei mereu si nici unii emo nu sunt asa cum crede lumea...acum chiar se porticeste,, nu judeca o carte dupa coperti"

| TeoPT a răspuns:

Adaug ceva la raspunsul meu:

De fapt ei, rapperii, fanii lui Puya, sunt cei care se drogheaza, beau, fumeaza dupa ore si arata ca niste zombi.straight face Noi, rockerii din clasa ne comportam perfect normal, ne traim viata cu bucuria de a fi copil in suflet. Ei nu mai au de mult aceasta bucurie, considera ca viata e facuta sa fie traita la maxim etc, ei nu mai au suflet de copil de mult (vorbesc de oameni de 13-14 ani)straight face

In fine, dar ei comenteaza. Asta e singura lor arma: trancaneala fara rost, in rest: Dumnezeu cu mila.

pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock-ul e un gen special nu stiu ce sa spun mie imi place ...desi depinde sunt unele formatii rock care inspira prin versuri lucruri urate diavolesti care la un moment dat te poate face as te sinucizi, eu nu zic ca-s anti -rock imi place dar vreau as va sun ca sunt mai multe feluri de rockwinking

| angeltyo a răspuns:

Oameni prosti fara substanta cenusie. Oameni limitati care nu gandesc in pesrpectiva. Si cati sunt...se ineaca lumea in prostie.
Eu nu zic ca rock-ul este muzica potrivita pentru toti, pentru ca la urma urmei, fiecare asculta muzica preferata, care se potriveste stilului. Dar ar trebui sa existe respect intre oameni, intre genuri de muzica. Acum s-au facut tot felul de prejudecati, de tiganeli si s-au speculat o gramada de-a minciuni despre stiluri de muzica. Mie imi place pop-rock-ul.
Acum depinde si ce fel de rock. Metalic, sinfonic, hard... Parerea mea este ca rock-ul metalic, urletele si tipetele facute de cantareti nu contituie cel mai frumos model. Unora le place asta. Dar de obicei aceste cantece contin mesaje diavolesti; si chiar exista, sunt o gramada de-a cantece care au mesaje ascunse, unele chiar foarte evidente.
Pana la urma, fiecare cu modul lui de a trai. In lumea asta se discrimineaza la greu, se pun etichete si prejudecati foarte mult...Nu cred ca avem cum sa schimbam perceptia unor oameni asupra stilului de muzica, pentru ca, vorba ta, n-ai cu cine. Cel mai bine e sa fii cu cineva care gandeste ca tine. De aceea iti alegi prietenii si nu ti-i impune cineva. Ceilalti, lasa-i sa se inece in propria prostie, poate ca intr-o zi o sa se trezeasca si ei.

| metallica98 a răspuns:

Ascult rock, ma imbrac ca un rocker, cred ca pitzipoancele si cocalarii, cum ai siz tu, au creierul cat o aluna sau mai mic, si ca cei mai tari oameni sunt cei ca mine, ca tine(rockeri). Cei mai buni prieteni ai mei asculta heavy metal, hard rock, trash metal, symphonic and black metal. Da hai sa recunoastem ca ar fi lumea prea pefecta fara piti si cocalari...