| stephenmusic4ever a întrebat:

Buna tuturor... Dupa pauza de cateva luni, am inceput sa scriu din nou versuri si sper ca acestea sa va placa. Daca cunoasteti pe cineva care sa ma ajute sa le inregistrez in studio sa imi spuneti, va rog.Melodia se numeste

The time is passing
So fast
Our love is raising
With it
And everything is so beautiful
Our love is more powerful

It's too hardly
To let go
This feeling
I can't let it go
Because is raising in me
Can't let this feeling leave me

We're like two little stars
Shining in the sky
We light the universe
And our love fly
We are so curse
To be togheter
Forever
Our love is so stronger
Shining in the sky
We light the universe

5 răspunsuri:
| Destinee a răspuns:

Hey!big grin.nu cunosc pe nimeni care ar putea sa te ajute. vreau doar sa te felicit pentru versuri! sunt chiar foarte frumoase!
,, We're like two little stars
Shining in the sky
We light the universe,, ...foarte tare!love struck

| Pulpițele a răspuns:

Meah. nu-mi plac.

| stephenmusic4ever explică (pentru Pulpițele):

Daca nu iti plac astea spune-mi te rog ce gen de versuri ai vrea sa vezi? ca am mai multe si probabil ca celelalte iti vor placea

| stephenmusic4ever explică (pentru Destinee):

Multumeschappyorice incurajare conteaza pentru minehappymai nou ma apuc de canto, si dupa aia o sa caut un studio de inregistrarihappyma bucur ca iti plac, o sa mai postez versurihappy

| Pulpițele a răspuns (pentru stephenmusic4ever):

Prea de dragoste pentru gusturile mele.
Personal vad povestea expirata, mai sunt mii de versuri ep aceeasi tema si toate parca sunt la fel.
Eu prefer versurile mai la obiect, pe alte subiecte, ceva mai de actualitate, ceva ce nu exprima numia dragostea, dragostea nu este singurul sentiment, poate ar fi mai original sa exprimi si alte sentimente si nu neaparat numai ele pozitive.