| Cathy_8809 a întrebat:

Buna tuturor. In ultimul timp mi-am schimbat stilul de muzica, mergand momentan pe Indie Rock. Poate cineva sa imi spuna si mie cateva trupe bune care chiar merita ascultate? Dau fundita.winking

Răspuns Câştigător
| TheCoon a răspuns:

Buna. Nu cred ca te poti mentine pe un anume stil de rock, deoarece nici o trupa nu pastreaza acelasi stil pentru eternitate. Oricum stiu cateva trupe indie/alternative bune.Incearca The Killers, Nirvana, Jimmy Eat World, Gorillaz, The Offspring, Alice in Chains sau chiar Green Day, Fall Out Boy, Weezer. Astea-s indie(majoritatea) Mie imi place si Metallica, Aerosmith, AC/DC, Sum 41, Queen.parerea mea e ca merita ascultate. No, sper sa-ti placa. pace multa!

3 răspunsuri:
| Aiicha a răspuns:

Arctic Monkeys, Kings of Leon, The Killers, Arcade Fire, Cloud Nothings, Death Cab for Cutie, Kasabian, Snow Patrol, The Kooks, Coldplay, Radioheadwinking

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Linkin Park, 3 days grace, 30 seconds to mars, green day,
Nickelback, 3Doors Down, Three Days Grace, Breaking Benjamin, Skillet, Guns N' Roses Skillet, Nightwish, Cradle of Flith, Children of Bodom Disturbed,, System of a Down, Breaking Benjamin, Lordi, Hammerfall, Silverstein

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Umm. adica se poate spune si rock japonez? Gen visual kei?
Daca da, iti dau eu exemple cate vrei. Daca nu sorry big grinbatting eyelashes puppy dog eyes
Deci:Megaromania, screw, an cafe, the gazette, dir en grey, d`espairs ray, girugamesh, anli pollicino, versailles, alice nine, sug, nightmare, miyavi, gackt(care sunt cantareti), guild, kanon wakeshima(care e o solista). Si cam atat.Pentru inceput asculta Versailles, Anli Pollicino si Gazette...Toate sunt bune, dar mie astea imi plac ^^
Piisu` happy

Întrebări similare
Întrebări recente