Trupele mele preferate? eu prefer multe nu am o trupa/melodie preferata. O saptamana ascult o trupa, apoi iar alta cam asa ceva, sunt prea multe de asimilat, dar daca ar fi sa fac un top ar fi asa :
1. Metallica
2.Motorhead
3.Manowar
Cei trei M. Cred ca sunt cei mai tari \m/
Vad ca asculti All time low :X
Trupele mele preferate sunt:1.Dead by april 2.There for tomorrow 3.Silverstain. Imi mai plac si story of the year, breaking benjamin, we the kings, hey monday, simple plan, all time low, boys like girls.
Tu ce trupe asculti?
1.system of a down [din pacate s-a destramat trupa , dar melodiile lor vor ramane ]
2.muse
3.breaking benjamin
1.Green Day, Disturbed
2. 3dg, 30stm
3Breaking benjamin, bullet for my valentine
Ohh.eu ascult de la Metallica, AC/DC, Guns 'N' Roses, Red Hot Chili Peppers, Gothard, House of Lords la My Chemical Romance, Sum 41, System of a Down, Three Days Grace, SR-71, Bullet for my Valentine, Son of Dork, Fall Out Boy, Green Day, Blindside, Vita de Vie, Nickelback.si nu in ultimul rand LostProphets.
Ohh.eu ascult de la Metallica, AC/DC, Guns 'N' Roses, Red Hot Chili Peppers, Gothard, House of Lords la My Chemical Romance, Sum 41, System of a Down, Three Days Grace, SR-71, Bullet for my Valentine, Son of Dork, Fall Out Boy, Green Day, Blindside, Vita de Vie, Nickelback si nu in ultimul rand LostProphets
Eu ascult rock de 16 ani si am 16 ani...trupe de la AC/DC, Metallica, Kasabian, House of Lords, Guns 'N' Roses la My Chemical Romance, Three Days Grace, Sum 41, Bullet for my Valentine, LostProphets, SR-71, Red Hot Chili Peppers, Blindside, Green Day, Nickelback, Papa Roach si altele
Ahh... e foarte greu! pai...1.tokio hotel, 2.nightwish si 3. marilyn manson cred dar imi plac mult mai multe! id-ul meu: yo_mirunika_97 poate mai vb
Crashhunter întreabă: