Nu, categoric! Niciodata nu poti asemana aceste genuri muzicale, pur si simplu nu exista semn de comparatie.
Ba frate aia cu tepi in cap nu-s rockeri, ci punkeri. Rockerii au de obicei parul lung. Deci care rocker umbla cu ochelari de soare noaptea. Pentru informatia ta (ca vad ca esti cam dezimformat) aia sunt cocalari.
Despre ce asemanare vorbeai?
O prostie mai mare ca asta nici nu puteai sa gandesti.
Stai, ai gandit cumva?
Mai informeaza-te. Esti total pe din-afara.
"manelele sunt o gramada de franturi din muzica populara ale altor tari" Nu zau? Asculta tu muzica populara din alte tari sa vezi ca nu canta in orice caz despre bani si femei.
"rock-eri" care isi fac tepi in cap:-Aia sunt punkeri.Total diferiti de rockeri
"si poarta ochelari de soare noaptea, se imbraca cu tinte si iti zic"-aia sunt wannabe/pokemoni/emo.Adica pusti si pustoaice pana-n 16 ani care se dau mari rockeri vezi doamne, si asculta de cele mai multe ori trupe de tot rahatul gen Linkin Park, Tokio Hotel si etc.
"ambele culturi sunt false in felul lor"-Vai de capu tau! (in ceea ce priveste cultura rock)
Iti dau un sfat-nu te baga in subiecte la care esti in plop(si plopul in aer). Nu iti da cu parerea despre ceva ce nu cunosti, nu da deloc bine.
Nustiu ce sa spun. Interesanta asemanare dar ai cam gresit putin cand ai formulat intrebarea. Trebuia sa te mai informezi putin dar sa nu iti fie cu suparare. In primul rand rockerii cu nu isi fac tepi in cap ma, in nici un caz, si nu poarta ochelari ci doar cocalarii fac asta. Ei au parul lung.Tot asa as zice si eu ca nu ar trebui sa se urasca.
A fi rocker nu inseamna "sa isi faci tepi in cap si sa porti ochelari de soare noaptea si sa te imbraci cu tinte". A fi rocker inseamna sa iubesti acest stil muzical cu inima, iar daca vrei poti adopta si vestimentatia. Si cine a spus ca daca esti rocker trebuie sa asculti numai rock? N-ai voie sa-ti placa si alte genuri? Tipul ala de rocker pe care il descrii tu este cel mai probabil un pokemon, adica un fals. Manelele si rock-ul n'au nimic in comun, ai ascultat vreodata o manea? Bani, femei, masini, bani, femei, masini, bani. Ai ascultat vreodata o melodie rock? Aia fac mai mult decat sa urle fara rost. Canta despre ceva, au un mesaj pe care vor sa-l tranzmita ascultatorilor. Sper ca ai inteles diferenta.
ascult rock dar nu umblu cu tepi in cap si nu port ochelari de soare noaptea
aia cu tepi in cap sunt punkeri...
dar sa-mi fie cu pardon, mai bine ma uit la un handicapat cu bratari d-alea cu tinte decat sa ma uit la un cocalar cu 10 kg de gel in cap, burta pana la genunchi, haine de firma din bazar si care asculta manele la maxim :-&
George man te rog nu confunda rokerii cu manelistii ca o sa te trezesti cu ei la usa. O persoana careia ii place un anumit stil de muzica tip rokerii nu inseamna ca asculta numai rock cine ti-a zis asta? Manelele pentru mine ca gen muzical nu exista, apoi modul de imbracare al rokerilor ii distinge fata de celelalte persoane sunt deja destui in D&G, versace, armani (99%cocalari) deci ti-ai imagina un roker imbracat in armani? eu ii apreciez pentru originalitate si curajul pe care il au sa iasa pe strada imbracati in negru, haine de piele, par lung, pantaloni de piele cand afara sunt 40 de grade iti trebuie curaj nu gluma.Rockerii nu sunt o cultura falsa rockul nu este un stil muzical adoptat sau copiat cum sunt manelele este original vechi consacrat.Ai auzit de metallica? nirvana? linkin parca? ai idee cati fani au? Si despre ce canta versurile lor? iti zic eu nu canta in nici un caz despre bani, dusmani, avere, femei, pustoaice, milioane de euro etc. Daca s-ar iubi manelistii si rockerii asta ar fi cum sa iti spun apocalipsao gluma super tare sa vezi o melodie de genul "Nicolae guta feat Marlyn Manson - of viata mea" nu crezi?
Buna George! Tocmai ai facut greseala vieti tale, cum sa confunzi un rocker cu un manelist? Si aia sunt punkeri cu tepi, rockeri au parul lung! Sunt rockerita si nu urasc manelisti urasc cocalari, este o diferenta! Inainte de a posta informeaza-te nu vorbi ca sa te afli in treaba!
Imi pare extrem de rau ca nu ati inteles mesajul meu. Vad ca aproape toti ati zis ca eu confund manelistii cu rock-erii. Eu voiam sa subliniez ca multi oameni care-si fac parul cu tepi. poarta ochelari de soare noaptea si asculta Avril se considera rockeri. Ceea ce e complet fals. Ei bine, vreau sa zic ca acele persoane ar trebui sa se considere manelisti mai degraba, decat rock-eri. Cum au zis si unii dintre voi, sunt total diferiti, si sa fii rock-er inseamna sa simti asta. Poti sa porti toata ziua alb si galben si sa fii rock-er, dar eu ma refeream la cei falsi care sunt "rock-eri" doar de fatada. Imi pare rau ca nu ati inteles ce-am vrut sa zic.