| liongirl a întrebat:

Bună tuturor!happy
Vreau să-mi spuneţi care este artistul şi trupa voastră preferată şi melodiile pe care le adoraţi de la el/ea.Bineînţeles că trebuie să vă argumentaţi răspunsul, iar cel mai bun răspuns câştigă fundiţa.
De exemplu:Artistul meu preferat este Timbaland pentru că întotdeauna este în mişcare, creează muzică de calitate prin care îşi câştigă fanii mai mult pe zi ce trece.Melodia mea preferată a lui este în colaborare cu Nelly Furtado şi se numeşte "Say it wright".
Trupa mea preferată este Stone Haze pentru că în primul rând o cunosc foarte binelaughing şi în al doilea rând îmi plac extrem de mult melodiile lor.Este o trupă ce cântă muzică rock alternativ combinat cu metal.Melodia mea preferată de la ei nu o ştiu pentru că nici până acum toboşarul Tavi nu mi-a dat numele melodiilor (waiting)...
Cam atât despre mine... spune-ţi voi!laughing
Bye!kiss

Răspuns Câştigător
| SunnyMidnight a răspuns:

Si zici ca dai funda?smug
Hai no' artistu preferat este Chester Bennington, solistul vocal al trupei LinkinPark, imi place de el deoarece are o voce incredibilalaughing si imi plac pirsuri luilaughingAse.
Iar melodia preferata? Greu de spus, dar cea pe care ne-am spus primul "te iubesc"a fost "New Divide". deci asta ehee hee

10 răspunsuri:
| PaTTy_3342 a răspuns:

Taylor Swift.

O iubesc, are o voce incredibila, si este atat de draguta cu fanii ei. Scrie cantece din propria experienta, ceea ce o face sa le scrie din suflet. Are muzica ( m-am chinuit un sfert de ora sa gasesc un cuvant, asa ca le zic pe toate care imi vin in minte) mirifica, extraordinara, de neinlocuit, fantastica, perfecta... love struck O iubeeeesc!

Imi plac Crazier - are ceva aparte..., Fifteen - ma ajuta in misiunea imposibila de a supravietui la scoala laughing, The Best Day - Ma face sa plang sad, Mary`s Song - E idealul ei de dragoste. Si e atat de impresionant day dreaming.

Inainte imi placea si Lady Gaga. Si inca imi place f. mult. Si da, poate ca e nebuna, drogata si bisexuala, dar stiti ce, cui ii pasa? Mie nu. Keep going Gaga!; x

Ingrid Michaelson. E intr-un fel frumoasa, si are niste melodii foarte dragute. happy

Trupa...pai, aici am mai multe de la care ascult melodii dar niciuna nu imi place in mod deosebit.

Backstreet Boys... Pai, da au muzica misto; x. Si sincer, eu una nu cred ca arata bine :-&

Maroon 5... Au un ritm care te face sa te ridici (de) pe laughing scaun, si sa dansezi.

The Saturdays... Nu stiu ce imi place la ele dar imi place laughing

| RloveR a răspuns:

Artistul meu preferat este Spike, pentru ca in primul rand imi place stilul lui de a canta.si versurile sunt adevarate! Nu am o melodie preferata a lui, pentru ca toate sunt faine!:X
Si.imi place si Justin Bieber:X. e frumos si canta super! Piesa preferata este Common Denominator. Ador piesa. mi se potriveste!:X

Trupa mea preferata este Pussycat Dolls. Le ador! Sunt atat de frumoase si canta superb! Piesa preferata este Buttons! :X

batting eyelashes

| MiSssAnDrU a răspuns:

Pai artistul de fapt artistii mei preferati sunt :

1. Asam lambert : o fii el gay da' e super dragut, imi plk ca el canta genul meu preferat de muzica(rock) si il iubesc big grin

2. Andy sixx : Poi unii dintre voi poate il stiti pe andy sixx da' majotitatea pun pariu ca nici nu stiti cine e big grin canta rock este super dragut imi place foarte mult cum canta ii ador vocea si ...cam atat big grin

| Gizăz a răspuns:

Eu consider că un adevărat iubitor de muzică nu are niciodată o trupă sau un solist favorit. Industria muzicală e plină de oameni cu un talent desăvârşit dar şi de rebuturi. Să spui că ai un favorit înseamnă să ignori pe alţii la fel de buni şi astfel pierzi multe. Muzica e de fapt transmiterea unui amalgam de emoţii(cea bună cel puţin) şi o trupă sau un artist nu are cum să transmită ceva aşa de complex de unul singur... trebuie să iei de la fiecare câte puţin.

Eu ador multe trupe, mulţi artişti şi compozitori; ador când trebuie să mă dezlănţui un power metal gen Sonata Arctica, ador genialitatea versurilor celor de la Iron Maiden, ador Iarna lui Vivaldi, jazzul bun sau Antiprimăvara lui Şeicaru; îmi place mult şi hip-hopul bun(deci a nu se înţelege papagali ca Puya sau mai ştiu eu cine) gen Veritasaga. Ca artist îl respect mult pe Bruce Dickinson(solistul Iron Maiden) pe care-l consider un om extraordinar. E pilot de avioane comericale, de luptă, face scrimă, a scris câteva cărţi, e prezentator radio... e multe mai pe scurt. happy E doar un exemplu... nu am un favorit în adevăratul sens al cuvântului.

Ce am scris mai sus nu e doar valabil în muzică ci şi filme, cărţi, pictură sau orice formă de artă. Să ai un favorit înseamnă să nu apreciezi ceva, ca întreg, total.

Apropo, scuze de observaţie dar se pare că nu ştii diferenţa dintre „sunteţi" şi „sunte-ţi".

| Fallen Angel a răspuns:

Pai... Artista mea preferata este Sharon Den Adel deoarece este vocalista formatiei Within Temptation, este o persoana plina de viata si traeste toate melodiile pe care le canta (hee hee ). Are o voce superba ca sa nu mai spun ca se incadraza in categoria sopranelor si mai arata si bine tongue (bineinteles ca nu asta apreciez cel mai mult la ea, asta nu conteaza mai deloc), melodia mea favorita este "Stand my ground"

Formatia mea favorita este AnCafe (poate ma considerati ciudata sau unii dintre voi nu ati auzit in viata voastra de aceasta formatie) deoarece: Sunt japonezi si eu iubesc japonia si tot ce tine de ea, imi place cum canta "Miku" (Akiharu Tsukiyama), sunt o formatie de si-rock. Melodia preferata a lor este "cherry saku yuuki happy

| gabitza_6878 a răspuns:

P! nk
De ce? Pt ca ma regasesc in multe dintre melodiile ei.Melodie preferata : this is how it goes down.
Trupa preferata : Evanescence
De ce? Canta rock (genul meu preferat)... E ceva goth.Ascult Evanescence mai ales cand sunt suparata (ma consolez cu unele melodii). Melodie preferata : habar n-am thinking Toate melodiile lor imi plac.

| mihaibrasov a răspuns:

Melodia Iris de la Goo Goo dolls. Pentru ca are niste versuri perfecte, pentru ca m-a facut sa inteleg multe, pentru ca ador filmul City of Angels, pentru ca imi aduce aminte de cineva foarte drag, pentru ca "I don't want the world to see me"...

| liongirl explică:

@Spineshivers:
În primul rând eu am dat un exemplu:Timbaland şi Stone Haze. Îmi plac foarte mulţi artişti şi formaţii de muzică, dar m-am referit la cel care îţi place cel mai mult.Nu trebuie să spui decât unul, dacă vrei poţi să scrii şi 200, pe mine nu mă deranjează, dar se pare că denaturezi prea mult...
Şi în al doilea rând am scris spune-ţi nu sunte-ţi... îmi pare rău pentru tine, dar eu nu sunt analfabetă.winking
Şi te rog frumos, dacă vrei să revii la întrebare, nu face altceva decât să răspunzi, eu n-am avut intenţia să jignesc pe nimeni.oh go on
Bye!kiss

| Gizăz a răspuns:

@liongirl: Am scris aşa ca să văd dacă bati pasul pe loc, fie că e sunteţi, spuneţi, ziceţi, faceţi... nu contează, se scriu legat. Asta ca să arate ce? Că de fapt nu ştii să scrii şi că nu e o greşeală.

Eu nu înţeleg de ce eşti aşa ofensivă, mi-am spus părerea şi te-am atenţionat că nu se scrie aşa, cu o mică capcană încorporată; ce eşti aşa ofuscată? Parcă te-am înjurat de mamă. Nu văd unde te-am făcut analfabetă, aşa nesigură eşti pe tine?

| liongirl explică:

@Spineshivers:
Atunci, scuzele mele.happy
Păi nu sunt ofensivă sau altele, dar pur şi simplu...lasăoh go on.
Hai să lăsăm utilizatorii să răspundă că ne certăm degeaba.happy

Întrebări similare