| maria_9426 a întrebat:

Buna
Va place melodia Rebecca Black - Friday?
Cica este cea mai proasta melodie scrisa vreodata.
Astept pareri.

6 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Cica e Giastin Bibar 2 laughing in forma feminina bineinteleshee hee

| Dianaa14 a răspuns:

Conteaza daca tie iti place.Mie una nu imi place...Mai bine l-as asculta pe biberon decat pe ea(ma rog nici pe el nu l-as asculta dar sa zic asa).Ei doi parca ar fi frati,unde sunt emotiile? Sensul versurilor? Mesajul plin de emotie care te face sa traiesti cantecul? Poate eu nu le gasesc la ei dar ma rog! E parerea mea,pentru mine coteaza doar ce cred eu(si cei de pe TPU la unele situatii mai delicate,nu la gusturi). Poate daca schimba versurile de tot, melodia, cantareata si videoclipul poate imi placea melodiahappy

| Rebeca2911 a răspuns:

Mie una imi place de Rebecca Black...Este o fata draguta :*, dar melodia pare fara sens, versurile nu prea se potrivesc love struck

| unCalutz a răspuns:

Nu.
Este aiurea pe bune sa stii ca e cea mai nasoala melodie :*

| Alessyaaa a răspuns:

Ih,melodia nu-i asa urata,e banala intr-adevar,n-are subiect,vocea e aiurea,dar ea a incercat sa-si traiasca visul,cine suntem noi s-o judecam, nu? App, prefer s-o ascult pe Rebecca Black decat pe http://www.youtube.com/watch?v=oh9XgGGh4L4.Daca voi ziceti ca melodia Friday e enervanta,asta cum e? Pur si simplu imi vine sa ma spanzur cand o aud, ma zgarie pe creier, n-are niciun sens melodia asta.

| PastilutzaColorata a răspuns (pentru Alessyaaa):

Lol, da mai bine Rebecca decat ''willow smith'' nu merita sa i scriu numele cu litere mari oh go on ANTI-pillow smith
Fara suparare celora care o plac da e prea mica pentru. asa ceva oh go on si se da cam prea mare are aere pentru. ca taicaso e miliardar si ea la fel :I