Ca artist, nota 11, jos palaria.Nimeni nu mai face azi show-uri cum facea Michael. Cel putin pe cel de la Bucuresti, eu l-am vizionat de vreo 4 ori la mtv si pe net si l-as mai vedea, nu ma satur de el. A fost ceva exceptional, unic.Ca tot il comparau unii cu Madona, spectacolul ei de zilele trecute... 0, pe langa ce facea Michael.
Ca om...nu prea pot sa-mi dau cu parerea.Parea mai ciudatel...
Asa se spune, ca l-au ucis, cu medicamente.Eu cred ca adevarul nu se va afla niciodata.Numai Michael stie si el nu mai poate sa spuna.
A murit de la supradoza de medicamente. El a fost de vina. A fost si este o legenda a muzicii. Unul dintre cei mai mari artisti ai muzicii ai toate timpurile.Imi plac melodiile lui la nebunie.
Buna! Il iubesc pe Michael! Consider ca a fost cel mai mare artist pe care lumea l-ar putea cunoaste. Ii stiu pe de rost majoritatea melodiilor si sunt o mare fana. Eu personal cred ca a fost ucis pentru ca chiar daca el cerea acele medicamente doctori nu trebiuau sa i le dea stiind efectul negativ pe care il au. O zi buna!
Imi place foarte mult ca artist, ca om nu vreau sa comentez deoarece nu stiu din cate s-au spus in presa sunt adevarate.
Buna, a fost un cantaret renumit, avea o voce de invidiat, si niste miscari de nota 10...eu una nu cred ca a fost ucis...
Foarte mult...imi pare asa de rau ca a murit...Rest in peace...nu stiu ce sa cred:ca a fost ucis, din cauza medicamentelor...stresului... Nu va mai exista nimeni ca el
I love you, Michael You life forever in my heart
Cred cu siguranta a fost si va fi unicul si nemaipomenitul regelel popului, JOS PALARIA! Imi place de el, dar mi-am dat seama prea tarziu.MOartea sa nu stiu ce sa zic va ramane in iniile noastre ca o mare enigma, cea a mortii sale.EU ii dau 10, ca persoana nu stiu ce sa zic deoarece nu cred ca am dreptul sa spun ceva despre el deoarece nu il cunosc personal.
Un artist exceptional, care a lasat o mare mostenire muzicala.Pacat ca in ultimii ani a fost tot mai agasat de presa. Asa cum spunea si Janet:,, lumea nu era pregatita pentru Michael''. Ca persoana, cum a spus si brianna, era mai ciudatel, dar cred ca se datora copilariei pe care a avut-o, sau, mai bine spus, pe care n-a avut-o.
Cat despre moartea lui, nu cred ca vom sti vreodata ce s-a intamplat cu adevarat.