Pai scrie pe www.youtube.com melodia pe care o vrei tu si dupa aia scrie karaoke sau instrumental si vei avea melodia pe negativ.
Sper ca te-am ajutat:)
Eu iti spun sa scrii ceva despre care tu ai pastrat, nu stiu ceva ce pana acum nu ai stiut cum sa le spui celorlalti, nu stiu sentimente fata de o persoana o opinie o idee de la care sa-ti vina inspiratia...sti? la inceput e un pic greu dar pe parcurs te distrezi.La mine e a 3 melodie pe care o compun si deja imi este mult mai usor.Nu incerca sa cauti pe internet alte idei pentru ca mai mult le copiezi...Iti urez mult succes! Pa sper sa-ti foloseasca
Mai bine ai face sa fii naturala.si sa scrii versuri cand iti vine inspuiratie ...nu oricine se apuca de scris
Am o idee poti sa mergi pe WWW.versuri.ro si sa cauti ce melodi vrei si sa le amesteci sa le scrii pe WordPad
Eu zic sacauti versuri de melodii si sa amesteci versurile sa vezi ce cantec frumos o sati iasda
Ea a fost langa mine mereu Si tot Ea m-a facut cine sunt eu, Ea ma ajutat, Ea ma aparat.Mereu mi-a spus sa nu pun la suflet ce zic alti! Ca alti vb de morti.Cum pot sa nu ascult, Cand ma ignora mult! Eu sunt si voi fi mereu cu tine si la greu si la bine mereu o sa fiu langa tine!
katy952 întreabă:
Patricia444 întreabă: