| lulu98 a întrebat:

Buna happy
Voi ce credeti despre muzica rock?

Răspuns Câştigător
| KristalPop a răspuns:

Un gen care te atrage repede. Cel puţin aşa a fost în cazul meu. Ascult rock şi metal de 6 ani şi îmi place tot mai mult.
Un stil muzical interesant, controversat şi destul de apreciat.

55 răspunsuri:
| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Bună. Mie îmi place muzica rock, chiar dacă alţii o consideră prea "zgomotoasă". Unele melodii sunt chiar reuşite happy. Have a nice daywinking

| lulu98 explică (pentru KristalPop):

Te superi daca te intreb cati ani ai? happy

| KristalPop a răspuns (pentru lulu98):

Da, mă supăr. laughing
Glumeam. happy
Fac 22 de ani pe 14 mai.

| MaskOfSanity a răspuns:

Mă, cum naiba se face că apar tot mai mulţi rockeri şi metalişti pe site-ul ăsta în ultimul timp? Da, îmi place muzica rock.

| fadnox a răspuns:

Ce sa cred, este un gen de muzica pe care il ascult de ceva timp, mi se pare foarte complex datorita numarului impresionant al subgenurilor, o intreaga genealogie; desigur, nu le cunosc pe toate, insa ce am la baza pana acum nu ma face sa regret `convertirea` sa-i zic asa, la acest gen
sunt unele melodii care imi suna atat de bine, ca-mi creeaza aproape dependenta enjoy it! http://www.youtube.com/watch?v=FwITUMl5UKw

| lulu98 explică (pentru KristalPop):

Multi inainte happy
Deci asculti rock de la 16 ani...Mi mi-a placut muzica rock de la 6 ani, desi nu intelegeam prea mare branza laughing Imi placea doar ritmul, dar acum imi place si pentru mesaj big grin

| lulu98 explică (pentru MaskOfSanity):

Eu sincer cred ca incepe si Romania sa se trezeasca la realitate si sa revina la adevaratele valori laughing

| AnotherMe a răspuns:

Nu imi place muzica rock!

| lulu98 explică (pentru AnotherMe):

Asta e big grin

| BlackFuneral a răspuns:

Rock-ul e doar pentru sufletul tău, nu ca celelalte genuri.E un gen muzical fără vârstă, îl ascult de mică şi nu m-am săturat nici acum.

| KristalPop a răspuns (pentru lulu98):

Mersi, la fel.
Ah... Mi-aş fi dorit eu să ascult rock de la 6 ani, dar cu populara şi lăutăreasca părinţilor, cam dificil. Abia am scăpat din mocirla aia.

| LoVEDme a răspuns:

Prea zgomotoasa si prea anii 70'
PA:*

| Vans a răspuns:

Bună.Cea mai bună, cu toate subgenurile ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LoVEDme):

So?
Ce legătură are anul?
Dar cu Justin Bieber şi Antonia în playlist, sincer, te înţeleg perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru lulu98):

Hahahahaha. Eşti idioată?
Adevărate valori? Cu BFMV, Bon Jovi şi BVB în playlist? NO. JUST NO. GTFO. Mai comentează când ştii ce-i aia valoare.

| FadetoBlack a răspuns:

Cel mai complex, şi cel mai bun gen muzical.
Îmi place că nu mulţi o pot asculta, şi nu e pentru oricine, într-un cuvânt, îmi place! Îmi place mult.

| Чернобыль a răspuns:

Rock? Rock-ul este cel mai bun gen de muzica care exista pe planeta asta, impreuna cu metalul.
Daca apar mai multi rockeri asta e super!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Rock și metal - One word - Epic.

| JohnRamone a răspuns:

Eu sunt un hippie. Ascult rock psihedelic si ma bine dispune. Nu e rock-ul acela pe care unii il numesc "zgomotos",insa este unul mai complex. In acest gen de rock se folosesc si unele instrumente mai speciale,ca de ex:sitarul. Consider ca ideea redata de rock-ul psihedelic ma reprezinta,datorita mesajului sau de Pace si dragoste intre oameni. Nu toate piesele sunt despre asta. Multe sunt despre droguri psihedelice folosite de hippies,ex:cannabis, LSD, opium, hashish si altele. Peace, dude!

| BlackFuneral a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu fi rău/rea Bon Jovi e o trupă bună.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BlackFuneral):

E de muieri trecute de 50 de ani.

Atotştiutor mai eşti, parcă eşti moldovean.

| AnotherMe a răspuns (pentru lulu98):

Deci,primesc funda?winking

| Duucu a răspuns:

Devils,you little faggot!

| Duucu a răspuns (pentru FadetoBlack):

Deci oamenii care ascultă rock sunt mai speciali?

anonim_4396

Ai vreo problemă cu moldovenii?
http://www.youtube.com/watch?v=M8_C2xSssmk

Nu,iubesc moldovenii.Am un prieten moldovean care spune: Eu am dreptate mereu şi d-asta am spus că parcă e moldovean.Îmi place melodia.
http://www.youtube.com/watch?v=isDSApJWfUk

anonim_4396

Good.

| svartirhimnar a răspuns:

Cea mai bună muzică. E epică.

| HermioneLove a răspuns:

Bună! Ascult din când în când rock dar nu foarte mult.Nu este chiar genul meu preferat dar totuși îmi place.

Întrebări similare