| TAzOVsKY a întrebat:

Voi pe cine sustineti la Eurovision? Daca e sa votati intre Narcis si Cezar, pe cine a-ti alege?

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Pe niciunul, dar pe Cezar în niciun caz.

Dar oricum, fie cine o fi! Oricum nu avem de unde alege.
Singura melodie care suna cât de cât ok, nu are şanse să fie trimisă în Suedia din cauza rasismului înrădăcinat adânc în minţile românilor. Probabil ne vom duce iar cu Luminiţa (mult mai slabă de data asta, dar măcar ambiţioasă şi cu experienţă).

| TAzOVsKY explică (pentru NOname):

La cine te referi cand spui ca este asuprit de rasismul romanilor?

| NOname a răspuns (pentru TAzOVsKY):

La ţigani ("rromi" e prea steril pentru gustul meu), care au păcatele lor, dar ştiu să facă muzica bună, foarte apreciată în restul lumii. La noi însă, există prea multe minţi încuiate, complexate şi care urăsc ilogic.

...
"Electric Fence" şi anul acesta a venit cu o piesă energică, curajoasă, eclectică, catchy, care, faţă de restul, ar fi avut ceva şanse (sau măcar ne-am fi distrat), dar este desconsiderată de ai noştri doar pe motive rasiale, ea având şi influenţe ţigăneşti.

Cum naiba să te ruşinezi cu muzica în stil Bregovic?...şi să nu te ruşinezi cu house-manele împrăştiate prin Europa?...

Citeşte comentariile de aici:
http://youtu.be/L4CRtB5oKZM

| itscloudyoutside a răspuns:

Nu-mi place de Cezar ăla deloc. Pe Narcis îl admir foarte mult, are o voce pur şi simplu superbă, însă melodia cu care concurează nu îl avantajează deloc. Dacă ar fi avut o melodie mai bună l-aş fi susţinut cu siguranţă, dar aşa pot spune că nu ţin cu nimeni.

| CautNume a răspuns:

Sper sa nu treaca niciunul dintre Narcis si Cezar. Oricum, orice merge iar Romania o sa se faca de ras...

| ピンク a răspuns:

Daca ei ar fi singurii concurenti, pe Narcis. Dar acelea nu sunt cantece demne de Eurovision.
Eu o sustin pe Luminita Anghel, dar daca are de gand sa participe in rochia aia... laughing

| Ola43 a răspuns:

Da narcis daca vreti sa luam ultimul lochappy pustiu canta bine dar melodia este varza

| VαηAtoŕDєFuηDitE a răspuns:

Narcis cu siguranta!

Întrebări similare