| Samy48 a întrebat:

voua va place Iron Maiden? eu ii ador... ce melodie va place cel mai mult big grin?

Răspuns Câştigător
| Mara_1046 a răspuns:

Concertul e in 15 august iar biletele au pretul unic de 100 de lei. Cat despre transport, cel mai ieftin a-ti iesi daca va adunati mai multi prieteni, veniti cu masina unuia dintre ei si platiti benzina. Alta varianta ar fi trenul, daca esti studenta si ai legitimatie si cupoane ai reduceri destul de mari. Preturile le gasesti aici: www.mersultrenurilorcfr.ro

6 răspunsuri:
| rockaholic a răspuns:

O doamne. Îi adooor.
Cel mai mult îmi plac Fear of the dark şi No more lies.

| Samy48 explică:

@Mara chiar imi dorec sa vin day dreaming acum sa vad cat e biletul plus biletul de tren nu vreau sa ratez asa ceva \m/

| Samy48 explică:

Sti Mara eu am 13 ani... app mersi ca mi-a zis cat costa biletul, dar oricum fac tot posibilul sa vin pentru vin cu fratele meu \m/(fan maiden, desigur )si el e major...

| Mara_1046 a răspuns:

Fear of the Dark. Wasting love.
P. S. Vii la Cluj in august?

| Mara_1046 a răspuns:

@ Samy: la tren ai reduceri cu carnetul de elev. In fine, te desurci tu. Bafta! Nu conteaza cum, sper doar sa ajungi sa ii vezi in concert. happy

| acdcfan a răspuns:

Sunt smecheri tipi. Cat despre melodii, toate sunt misto, sunt genul de trupa care nu prea au melodii slabe, dar daca e una care sa-mi placa putin mai mult ca celalalte aceea e Fear of the Dark...sau The Trooper.