anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.
Vreau să aud părerile voastre, despre ce credeţi de melodia Carla's Dreams feat. INNA - P.O.H.U.I.
Eu cred că este inspirată din viaţa reală,de fapt aşa este în România,îmi place.
Vă place, nu vă place, nu vă luaţi de persoana mea.
Argumentaţi.
Numai Bine.

7 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

E o tampenie.Pe langa linia melodica ce nu este speciala deloc, versurile sunt asa stupide.

| Nucreeed a răspuns:

ESTE DE TOT RAHATU melodia, sincer!

| asy a răspuns:

Bună! Si mie îmi place melodia pe lângă faptul că este in română este de apreciat si accentul pe care l-au folosit. Melodia este lentă, usoară, linistită si iti dă o stare de bine. Cât despre versuri sunt adevărate, cum ai spus tu : '' inspirate din viaţa reală '' happy
Imi face plăcere să ascult melodia happy

| LegionarulRoman a răspuns:

Singura melodia in care canta Inna(si in general muzica pop, dance, house), care e chiar frumoasa!

| Ironicnαme a răspuns:

Degeaba toată melodia e în română, dacă conține un cuvânt în rusă, ce experimă esențialul ''melodiei'', dacă tu vrei s-o numești așa.

| AndaDaniela a răspuns:

Imi place mult!
Eu cred ca e descrierea vietii de adolescent, cand ai acele momente in care te plimbi cu castile pe cap si nu vrei sa auzi denimeni si nimic, cand te descarci.Paste fericit!

| raduthebest a răspuns:

Imi da o stare de imi vine sa ma pis pe mine, as aculta-o doar daca as fi constipat si nu mi-ar iesi treaba.