| soraGrime a întrebat:

Vreau sa fac pe blog o postare cu 'Ce cred romanii despre rock'. Si vreau parerile voastre despre acest gen muzical/stil de viata.Nu conteaza ce ascultati, vreau sa aud parerea tuturor.

http://real-music-zone.blogspot.com/

6 răspunsuri:
| DeathTheKid a răspuns:

Ooo cati fani BJ pe aici:X dc nu ne-am intalnit la concertlaughing

asa fara sa o mai lungesc...nu ma pot numi rockerita pentru ca nu ascult numai rock,insa recunosc ca este genul meu preferat de muzica... daca esti vesel si iti vine sa sari sa alergi de nebun poti asculta o melodie rock,iar daca esti trist de asemenea, il poti asculta in orice imprejurare, iar adeptii stilului rock sunt niste oameni foarte de treaba asa ca ROCK ON \m/

| HelterSkelter a răspuns:

Pur si simplu m-a facut sa vad lumea in alt fel. M-a ajutat sa raman neatinsa de housereala si manelarimea din zilele noastre.
Mai ales rock-ul marca David Bowie si Bob Dylan. E ceva poetic, are un efect calmant asupra ta.

| Alissonn14 a răspuns:

Pai, prima melodie rock pe care am ascultat-o a fost Bon jovi-it's my life. Dupa am mai ascultat melodii de a le lui si am cautat si alte trupe.Si am gasit :X.Mi-am dat seama ca melodiile rock imi plac cel mai mult, si in unele chiar ma regasesc ( sau ma rog. in anumite versuri).Cum ai zis si tu, e un stil de viata happy.

| MissDelevingne a răspuns:

Ok. deci ROCKUL IN VIATA MEA

Inainte nu ascultam rock si nu-i dadeam importanta. Dar de cand am descoperit trupa mea preferta de rock,Bon Jovi care este singura mea trupa preferta,pot sa spun ca imi place rockul.
Si de ce imi place Bon Jovi? Pentru ca,aceata trupa canta niste melodii deosebite,sincere si adevarate, zic eu. Si Jon Bon Jovi are o voce foarte buna.
Cat despre celelalte genuri, ascult pop: melodiile lui Jennifer Lopez imi plac.Si asa cum imi place Bon Jovi asa imi place si J.LO,gusturile nu se discutahappy
Si Jennifer are o voce buna si melodii super tari.

Nu sunt doar cu rock-ul dar, cum am spus, gusturile nu se discutahappy

Iti place? day dreaming

| MissDelevingne a răspuns:

Da, e un stil de viata si eu ma regasesc in melodiile de la Bon Jovi le fredonez pana nu mai am glasbig grin

| fuckThisLife a răspuns:

E un stil de viata prin care te revolti, cam asta inseamna rock-ul:a te revolta...si crede-ma ca iti e mult mai usor sa stai de vorba cu un rock-er decat cu un parasutistlaughing)winking