| manuelaaa a întrebat:

vreau sa imi cumpar o chitara, desi nu am talent, sunt sigura. una slaba, de 2 milioane, dar parintii nu ma lasa, ei spun ca ar fi degeaba, ca nu am ureche muzicala si bla bla.cum sa ii conving? vreau una neaparat:X

5 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Doamne, ce părinti ai! straight face Cum să îti zică, că nu ai ureche muzicală? În primul rând, pentru chitară nici nu este nevoie de ureche muzicală. În al doilea rând, spune-le că este doar un hobby. În al treilea rând, strânge bani și cumpără-ti tu.

| Derye a răspuns:

La chitara nu iti trebuie ureche muzicala si nici voce, poti fii surd si sa canti perfect la chitara.

| DidiChanx3 a răspuns:

Da asa ma patit eu acum 2 ani vroiam neaprat o chitara si am primit una de ziua mea dupa ce i-am tot rugat depinde cat de usor pot sa fie ai tai de convins si totusi iti spun de pe acum nu-i asa usor la chiatra cu profesor cel putin pentru mine asa ca am rugat-o pe o vecina sa ma invete dar trebuie sa-i convingi ca nu o sa dea bani aiurea adica o cumpara si dupa aia o ti intr-un colt si gata succes sper sa-i cumpere o chitarawinking

| PaTTy_3342 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie...

Si trebuie sa astept pana la Craciun rolling eyes

| Ama06_1449 a răspuns:

Da aceiasi problema am avut-o si eu cu parinti mei, am vrut un pian electric si acum merg la cursuri de pian si urmeza sa imi cumpere imediat unul. Deci te sfatuiesc si pe tine sa mergi la un curs ca sa vada parinti tai ca chiar te intreseza si ca iti place si poate chiar o sa te pricepi si sunt sigura ca ti-or vor lua.