| Insurgent a întrebat:

vreau sa'mi iau in curand o chitara insa stau intr-un oras mai mik sh aici nu'ss chitari deci credeti ca ar fi bine sa'mi comand una online? va rog mult daca da dati'mi un link ceva sau ar fi mai bine sa merg in alt oras sa-mi iau din magazin una spuneti-mi va rog, aaa sh ink ceva nu am mai cantat la chitara pana acum deci cu ce sa incep cu una acustica sau clasica...sh corzile cum sa fie ma rog intelegeti voi, deci plzz ziceti-mi:X... vreau asta de mult timp

1 răspuns:
| Kiko a răspuns:

Eu am inceput cu una acustica de 6 corzi. de 4 corzi nu e bine sa iti iei pentru ca e preeea usor. Chiar daca vrei sa incepi de jos, ia mai bine una de 6 corzi. Eu am luat de la un magazin oarecare dar am vazut preturi de 2-3 mil aceeasi chitara la un magazin de firma ( yamaha) pe cand chitara mea a costat 4 milioane.
La chitara iti poti lua o chestie electronica care iti arata timpii si te ajuta sa iti acordezi chitara.
O pana e in jur de 1 leu, iar husa e in jur de 50 de lei

In niciun caz sa nu-ti comanzi una online pentru ca nu stii cum suna, daca iti place, si nu poti vedea daca are defecte.

Sper ca te-am ajutat:d
Aprecierea o primesc cu funditabig grinbig grin