N-are nimic daca nu stii lb engleza, ca sunt multi artisti care canta in romana, o inveti cu timpu. si da fa in lb. romana exercitiile vocei
Da...In limba romana e mai simplu, e limba ta materna si poate ajungi sa poti canta foarte bine>>>Pana cand poti incepe cu engleza.De voce:no comment---Eu sunt la un liceu de arta, acum sunt in clasa a 6 a A si cand eram mica in clasa 1 nu prea aveam voce.Noi facem foarte multa teorie, cantam foarte mult si in clasa a 3 aA incepuse sa mi se deschida vocea(suna super), acum cant cel mai fain al cor(nu vreau sa ma laud, dar mi-0a spus doamna)...si prietenele mele, ca suna vocea prea tare. Daca faci mult exercitiu vei reusi.Mananca multa miere! Iti va face o foce draguta
Oricine poate ajunge cineva daca vrea si se straduieste... trebuie doar sa speri pana in ultima clipa si sa nu te lasi batuta niciodata... Daca vrei sa faci exerciti de voce incearca sa inveti pe Adela Popescu, Anda Adam sau Hannah Montana (Miley Cyrus) daca preferi muzica gen hip-hop pe Puya inveti cel mai bine. Ms ca mai ascultat poate imi dai si o fundita !
1. nu trebuuie sa stii lb engleza la perfectie ca sa ajungi vedeta exp: adela popescu puya etc (nu am idei dar sunt multi) 2. buna ideea cu exercitiul vocii cu cantece romanesti! SUCCES ...primesc fundita?