| perceive a întrebat:

vreau sa scriu un cantec, poate mai multe, dar nu am inspiratie, de! cum si de unde ma pot inspira? voi cum va inspirati? raspundeti pls...

55 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Invazie de anonimi?

| Razvan a răspuns:

Eu una ma inspir cand e liniste data la maxim.Cand ma pot auzi gandindlaughing

| AnaaSb a răspuns:

hey. eu spun cuvinte in engleza la nimereala si incep sa gasesc o rima care sa aiba un sens... si mai departe...let's write!

| AnaaSb a răspuns:

Am mai raspuns odata, dar mai am un raspuns pentru tine : cauta tema cantecului, gandeste-te la un vers de inceput, cauta urmatorul vers in care ultimul cuvant sa rimeze cu ultimul din primul vers ( poate suna ciudat si incurcat si incalcit ), continua la fel sau... poti face rime : imbratisate, incrucisate, imperecheate, monorima(cum am spus mai sus ). Poti cauta rime pe site-ul www.rimeaza.ro. Bafta la scris si muuuuult succes!

| Tabii. a răspuns:

Buna. Te poti inspira din viata ta sau asculti cantece si te inspiri din ele.Pa,pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu scriu un cantec cand dansez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca puteti sa scrieti nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te inspir stiu eu poate scrii o mel de dragoste si te inspiri din aventurile tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma gandesc la alte cantece si atunci scriu cantece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incearca sa te gandesti la ceva sa iti fixezi un subiect mai bine zis o tema a acestiu cantec cum ar fi dragostea natura etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma uit pe fereastra vad ce e afara si incep a scrie cantecul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt narcisa ianca ce faceti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma gandesc la alte cantece, apoi scriu versurile incercand pe cat posibil sa gasesc rime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Ma numesc Ianc Alina si am 8ani.Eu stau si ma gandesc ca sa ma inspir.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madona madona sachira sachira merge vrajeala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ca sa ma inspir ma gandesc la un loc frumos linistit sau la cineva drag si imi vine imediat inspiratia. incearca si tu vei reusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne inspramdupa prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba-l pe cel care a scris pusca si cureaua lata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai trebuie sa scrii notele si sa auzi cum pare cantecul, apoi sa compui versurile si scrii ce iti vine in minte pe moment sau faci o compunere si incerci sa gasesti rime apoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa fii calma, linistita, si into camera cu liniste! si atunci o sa ai multa inspiratie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii cea ce simtssi...asta fac eubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mauit la nori si la tot ce e in NATURA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu ma inspir noaptea la parfumul florilor la lumina stelelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursuletul meu de plus aseara a facut dus Cu sampon si cu sapun ca e un ursulet bun Dupa ce a terminat pe patut sa asezat. vezi acesta e un cantec de al meu. iti place?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

--Buna ma numesc Paula. Eu ma gandesc la cineva drag mie si dupa aceia incep sa compun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma inspir daca am o relatie sa cant un cantec de dragoste si daca ma despart un cantec trist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astazi m-am paraa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, te inspiri din felul cantecului(pop, rock, etc.) pe care vrei sa-l scrii. dar gandeste-te bine! sa nu scrii vreo prostie(legat de rime), de exemplu: portocala, muzicioara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca ne ****

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nai inspiratie