| perceive a întrebat:

vreau sa scriu un cantec, poate mai multe, dar nu am inspiratie, de! cum si de unde ma pot inspira? voi cum va inspirati? raspundeti pls...

55 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inspiratia se afla in tine tu doar las-o usor sa iasa din inma si sa intre in mintea ta.Succes\pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne in cipuim un loc frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa billionaire al naibii de mult
Sa apar in cancan in sascut
Sa vizitez orasele pe care nu le stiu
Daca vrei sa stii esti durduliu
Eu te invit aici sa stai
Stai la coada si la tranvai, ies
Si tot aici te inbolnavesti lejer, lejer
Te unge cu piper, findca esti billionaire
o strofa doar parodie la billionaire

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu gandeste-te ca o sa fii cea mai tare
atata'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te gandesti despre ce sa fie, dai un ritm si scrii versurile ce ti se par potrivite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma inspir dupa cantareata Lady Gaga, Miley Cyrus, Selena Gomez, Ashley Tisdale, Taylor Swift.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma inspir din tot ce este frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu unu si dupa aia faci tu. Afara a cazu un fulg de nea si cand l-am prins in brate el a disparut si eu m-am intrista. Cand m-am trezit afara era frig dar cand m-am uitat era zapda multa si bucuria mea a fos istorie. (Cantec de BibanValentinadin Beba Veche Bafta )!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai chitara merge usor eu am simerge chiar ier am scris doua strofe. Eu ma inspir prin jucarea la comp ascult o melodie si deja pot sa compun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic du-te la o scoala de cantat si dansat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum toata lumea vrea sa se faca muzician, de aia industria muzicala din tara noastra se duce de rapa. Ma rog, sa nu spun m-ai multe rapunsul este inauntru...sec,simplu dar adevarat. Un adevarat cantec vine din inauntru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum scrii un cantec, vreau sa scriu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu trebuie să faci un cântec nu despre ce și cun trebuie să scrii un cântec și dacă ai emoții trebuie să ai un căntec!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut te poti inspira din viata ta asa fac si eu.intra pe messenge si iti dau o gramada de sfaturi ...violeta_vioo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu scriu melodii dupa emotii sau dupa intamplari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma inspir dupa ceea ce vad(privesc)si din alte cantece iar, atunci cand ai timp te lasi purtata de val si de natura si vei reusi sa compui un cantec.cand mergi in locuri frumoase si bucuria te intampina atunci este cel mai bun moment sa compui un cantec deosebit.

| LarisaDragomir a răspuns:

In primul rand despre ce vrei sa fie cantecul? sa zicem ca e de dragoste scrii ce simti sau ai simtit pentru o anumita persoana speciala.
o sa te inspire sa scrii din viata ta fiindca tu poti intelege cu adevarat.

| DragonuAk47_2463 a răspuns:

Trage pe nas

| tobita123 a răspuns:

Poti scrie un cantec daca te gandesti la un alt cantec dar pui si de la tine ceva

| LiK3FaM3 a răspuns:

Perceive am eu un sfat destul de bun daca vr sa le scrii in engleza asculta melodii care iti plac si mai uneste versurile (evident sa aiba si sens) sau in romana candestete la primul vers apoi la al doilea dar in primul rand la un titlu care sa mearga funda plz

| simandi1maria1demi1lovato a răspuns:

De exemplu eu ma inspir din viata lui demi lovato,din cantecele ei, din ceea ce spune in live chat'uri, ma inspira artista mea preferata.

| alexutza001 a răspuns:

Pai eu ma gandesc despre ce sa fie cantecul si apoi
incep sa gasesc cuvinte in mintea mea cuvinte despre acel lucru
care au rima!

| alexbumber a răspuns:

Eu cred ca te poti inspira incercand lucruri noi

| tiffanysweetgirl a răspuns:

Pai. si eu am avut genul asta de pribleme. dar eu ma inspir de obicei stand in liniste si gandinduma la un anotimp sau la fostul prieten si cand inca am fost cu el m-am gandit la dragoste. incearca si tu sa te gandesti la ceva ce iti place.

| Cortel_Diana_1998 a răspuns:

Ce fel de cantece?