Vreau sa billionaire al naibii de mult
Sa apar in cancan in sascut
Sa vizitez orasele pe care nu le stiu
Daca vrei sa stii esti durduliu
Eu te invit aici sa stai
Stai la coada si la tranvai, ies
Si tot aici te inbolnavesti lejer, lejer
Te unge cu piper, findca esti billionaire
o strofa doar parodie la billionaire
hey. eu spun cuvinte in engleza la nimereala si incep sa gasesc o rima care sa aiba un sens... si mai departe...let's write!
De exemplu eu ma inspir din viata lui demi lovato,din cantecele ei, din ceea ce spune in live chat'uri, ma inspira artista mea preferata.
Pai. si eu am avut genul asta de pribleme. dar eu ma inspir de obicei stand in liniste si gandinduma la un anotimp sau la fostul prieten si cand inca am fost cu el m-am gandit la dragoste. incearca si tu sa te gandesti la ceva ce iti place.
In primul rand despre ce vrei sa fie cantecul? sa zicem ca e de dragoste scrii ce simti sau ai simtit pentru o anumita persoana speciala.
o sa te inspire sa scrii din viata ta fiindca tu poti intelege cu adevarat.
Perceive am eu un sfat destul de bun daca vr sa le scrii in engleza asculta melodii care iti plac si mai uneste versurile (evident sa aiba si sens) sau in romana candestete la primul vers apoi la al doilea dar in primul rand la un titlu care sa mearga funda plz
Am mai raspuns odata, dar mai am un raspuns pentru tine : cauta tema cantecului, gandeste-te la un vers de inceput, cauta urmatorul vers in care ultimul cuvant sa rimeze cu ultimul din primul vers ( poate suna ciudat si incurcat si incalcit ), continua la fel sau... poti face rime : imbratisate, incrucisate, imperecheate, monorima(cum am spus mai sus ). Poti cauta rime pe site-ul www.rimeaza.ro. Bafta la scris si muuuuult succes!