| alexandra_8523 a întrebat:

Vreau sa va intreb : Imi puteti spune ce sezon si ce editie a fost la dansez pentru tine atunci cand a fost la la band invitata? Daca pute.ti sa-mi dati toata emisiunea din ziua aceea big grin mersi Funda!

Răspuns Câştigător
| georgiii a răspuns:

Buna! Lala Band a fost la Dansez pentru tine in sezonul 12, editia 6:D.
http://dansezpentrutine.protv.ro/......ina-4.html uite aici link-ul :*

| alexandra_8523 explică (pentru georgiii):

Eu ma refeream cand am spus ca vreau emisiunea ca voiam sa vad ce comenteaza cei din dansez pentru tine despre dans... Da ma rog.

| georgiii a răspuns (pentru alexandra_8523):

Cei din juriu nu au comentat nimic pentru ca ei au fost invitati sa danseze pentru un caz special, in afara concursului si la invitati juriul nu spune nimic pentru ca oricum dansul este creeat de un coregraf de la dansez pentru tine si atata timp cat nu participa la concurs nu conteaza prea mult executia straight face

Da stiu ca juriul nu spune nimic... Ma refeream daca stefan banica a spus ceva sau Iulia despre criss sau altii ca stiu ca criss a fost cand era mai mica pentru caz sau ceva de genu si ma gandeam poate ii spune ceva.

| georgiii a răspuns (pentru alexandra_8523):

Aaaa scuze atuncibig grin. dar totusi nu cred ca i-a spus nimic deoarece a prezentat doar cazul acela special, iar lala band a venit, a dansat si a plecat, asa ca nu cred ca o sa gasesti pe undeva ce te intereseaza. in fine eu am incercat sa te ajut...

Ok mersi... la care raspuns vrei sa.ti dau funda?rolling on the floor ca sunt vreo 3 p.acilaughing

5 răspunsuri: