| mary_1175 a întrebat:

vreau sa va intreb si pe voi.
ati vrea ca la o emisiune de televiziune sa reuneasca formatiile vechi doar pentru o zi? eu as vrea
de ex:3se, asia. n&d, andre, gaz pe foc, body&soul, candy.etc...
ce parere aveti? ati vrea?

Răspuns Câştigător
| ioanamaria56 a răspuns:

Eu da.

3 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Eu da! Funda?

| Th3eo a răspuns:

Nu chiar. nu mai sunt pasionata de muzica lor chiar daca imi placea cand eram mica. sincer, nu m-as uita daca s-ar reuni. big grin

| ElectricChapel a răspuns:

Ma, nu stiu ce sa zic... o zi ar fi prea mult, poate doar pentru o melodie...In anii 90, respectiv inceputul anilor 2000, eram fan Andre, mi-aduc aminte ca odata s-a stricat caseta audio de la casetofon cu Andre si-am inceput sa plang, iar mama s-a dus la obor sa-mi cumpere alta caseta tot cu Andre. Erau vremuri frumoase, dar sincer sa fiu imi place mai mult Andreea Balan si Miss Ventura ACUM decat vechile Andrele. Mi-ar place intr-adevar sa cante o melodie (poate Noapte de vis, sau altceva), mai ales ca acum este si perioada Craciunului si cred ca er fi frumos.

A.S.I.A. s-au mai reunit si la Maruta si de revelion la Antena si ProTV, a fost interesant; nici nu stiam ca Anemona a facut parte din acea trupa. LA, cocalari erau si pe vremea aia, Liviu e din ce in ce mai cocalar, dar Andrei s-a schimbat mult, N&D nu cred ca ar face bine sa se reuneasca; Delia avea o voce prea buna pentru Nick. Gaz pe foc si Body&soul (mi-aduc aminte de ei, frumoase vremui big grin) i-am vazut de revelion, deci nu prea vreau sa-i mai vad, iar Candy si 3 SE nu mi-au placut niciodata, i-am considerat nefolositori pentru industria muzicala. Dar mi-ar place sa se reuneasca Laguna (desi cele doua ex-componente au avut parte de scandaluri) sau POPS, imi placeau de fetele alea, erau asa o copie A.S.I.A, dar erau dragute, oricum atat Tina G. cat si Diana Bisinicu s-au maturizat mult si nu cred ca sa mai intorc in aceasta trupa.

Trupe mai recente, as vrea sa se reuneasca LADIES, care sunt absolut superbe. Atat Ianna cat si Anca au potential si e pacat sa nu mai cante impreuna