| bebelusa_9541 a întrebat:

vreau si eu sa incep cursuri de chitara dar imi trebuie niste melodii ceva care se canta la chitara dar si cu vocea pentru probele eliminatorii! ma ajuta si pe mine cineva cu un site ceva? pop

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Academia de Rock" - cursuri de chitara acustica si electrica, stilurile folk, country, blues si rock. Teorie muzicala, armonie, pregatire scenica, tabere de chitara. Metoda intensiva si cu rezultate maxime! Invata chitara cu un profesionist! www.academiaderock.ro Tel. 0766-MANOLO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Boem Club, cursuri de chitara, vioara, canto, violoncel, pian, cursuri de teoria si de istoria muzicii pentru toate varstele si educatie muzicala prescolari. Va asteptam cu drag! www.boemclub.ro mobil: 0735 641 594

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, pentru cursuri de chitara iti recomand Boem Club. www.boemclub.ro
Au profesori comunicativi, absolventi de conservator, au instrumente si poti studia la ei cand vrei. Sunt in zona pietei Alba-Iulia. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am nimic cu boem dar nu stiu pe nimeni care a absolvit pe acolo, in plus nu stiu ce profi de chitara sunt pe acolo.
Iti recomand Academia de Rock pe care eu am absolvit-o. Pe langa chitara se studiaza si teorie, se organizeaza tabere de interpretare si concursuri cu premii care te motiveaza. In plus este vorba de Adi Manolovici, cel mai tare prof de chitara din sud-estul europei!