| derEinzelgängerWolf a întrebat:

Buna ziua!
Cum este posibil ca in aceasta tara atat de multa lume sa asculte manele? Pur si simplu nu inteleg ce vad la acea muzica penibila.Sincer sunt socat sa vad ca si media promoveaza mai nou acest gunoi ce trebuie scos cat mai rapid din tara.

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Faptul ca asculta manele e problema lor (caz de psihiatrie, daca ma intrebi pe mine).
Ce ma scoate pe mine din minti e faptul ca le asculta in public, la maxim si ma obliga si pe mine sa le ascult gunoaiele.
Eu ascult Bach...in casti, numai pentru mine; nu oblig pe nimeni sa-mi suporte gusturile muzicale.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Chiar azi de dimineata, un coleg asculta manele. Nu prea am inteles. Dupa ceva timp i-am zis macar sa schimbe melodiile si anii. Asa ca a cautat ceva melodii de prin 2004-2006 pe acolo. Manele vechi laughing
Nu ascult sau ceva, dar pe atunci acelea se auzeau. Nu toate prostiile de pe acum. Si cumva asta mi-a adus aminte de copilarie. Stiu ca suna ciudat laughing Dar pana la urma este o melodie, cum o fi ea, daca trezeste ceva in tine, este suficient si merita ascultata. Sau reascultata. Doar in anumite momente.
Si acum am starea de... aceea big grin

| Sofer a răspuns:

Cu ce te deranjeaza nene manelele? Eu ascult Florin Salam. Muzica adevarata pentru un chef ca la carte.

| J0B0MAT a răspuns:

Aşa zic mulţi ascultători ai unui gen de muzică de ascultătorii altui gen.Nu înţeleg de ce nu poate x să stea liniştit că ascultă y nu ştiu ce gen de muzică.
Fiecare ascultă ce îi place. Dacă ţie îţi place ceva, foarte bine, ia şi ascultă ce îţi place.Ce îţi pasă că altul ascultă altceva?

| derEinzelgängerWolf explică (pentru J0B0MAT):

Imi pasa fiindca atunci cand de exemplu imi doresc sa merg in natura un cretin se gaseste sa dea manelele la maxim si trebuie sa ii aud si eu muzica.In al doilea rand am renuntat sa mai ascult radioul sau sa urmaresc ceva emisiuni pe posturile romanesti diindca toate sunt pline de prostii si dobitoci.Sincer parerea mea este ca un om inteligent nu asculta niciodata manele.E pur si simplu la un nivel mult prea inalt pentru a se cobora atat de jos.

| J0B0MAT a răspuns (pentru derEinzelgängerWolf):

E părerea ta.Dar nu prea e ok să cataloghezi oamenii după gusturile muzicale,cu atât mai puţin să îţi faci sânge rău pentru alţii.
Asta cu ascultatul în public la maxim,dacă nu e vreun poliţist să îi facă să înceteze,nu prea ai ce să le faci. Poţi să îţi pui şi tu muzica ta, să mergi undeva mai departe de ei.Şi altora probabil nu le place muzica ta.
Gândeşte-te ce bine se simt ei la aer liber, ascultând ce le place, iar tu stai supărat că vai domne, ascultă ăia manele şi aşa rămâi prost dispus. Mai bine îţi pui melodiile tale preferate undeva unde nu sunt cei care ascultă manele sau ce nu îţi mai place ţie şi te bucuri de natură.

| Deaad a răspuns:

Maneaua este o muzica ce s-a nascut in Romania, o muzica de origine tiganeasca.

Te-ai prins?

O muzica nascuta in Romania, facuta de un popor asiatic care a migrat in masa in Europa.

Tiganii sunt un cancer pentru societate, la fel si muzica lor infecta.Mai prosti chiar, sunt romanii care si-au pierdut orice simt de nationalitate si se tiganesc.
La capitolul muzica nu ma intereseaza atat de mult pe cat faptul ca e facuta de o anumita etnie scarboasa si animalica.Si-asa,muzica lor este groaznica si infecta.Cum e etnia, asa e si ce produce aceasta.