| thegreat a întrebat:

Va rog tare mult sa ma ajutati in a gasirea unei melodii mai vechi. Tot ce tin minte de la ea este videoclipul care este in primul rand o animatie (desene) incepe intr-un cimitir de masini unde un gangster-rapper (ceva de genu) are o locuinta, iar dimineata cand se trezeste, vede pe fereastra ca altii doi negrii imbracati la fel il urmaresc cu o masina ca sa il prinda. Tin minte ca la un moment dat unul din cei doi din masina scoate un pistol pe geam. Iar cel din locuinta reuseste sa fuga si cam in asta consta tot videoclipul ca cei doi vor sa il prinda pe acela. Asta e tot ce tin minte. Va rog mult sa ma ajutati!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate il gasesti printre astea:
https://www.google.ro/......ps?/search

| thegreat explică (pentru anonim_4396):

Am cautat aici. Multumesc mult, dar daca ati putea sa imi dati raspunsul exact ar fi minunat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru thegreat):

E aproape imposibil! spune despre melodie cat mai multe, orice detaliu conteaza! cantaret/cantareata/formatie/gen muzical/limba/artificii muzicale/cuvinte/tip de voce ETC

| thegreat explică (pentru anonim_4396):

Deci hai sa iti spun. Cam prin anii 2002-2006 a dat-o la televizor nu mai stiu sincer pe ce canal. Oricum piesa e bestiala, cel putin mie mi-o place. Ce mai tin minte si am uitat sa mentionez (imi cer scuze), e ca melodia e de gen hip-hop-rap (ceva de genu). Era asa destul de ritmica piesa, voce de barbat (sau mai multi), ideea e ca e numa de barbat, barbati, se canta pe engleza, voce asa gen Gorillaz (vocea barbatului) asa mai dura, mai sigura nu stiu cum sa zic. Oricum vedeocllipu e de baza si cel mai usor de zis la melodia asta. Prin faptul ca este animatie si incepe intr-un cimitir de masini cu 3 gangsteri in total, cel putin la inceput. Te rog mult daca mai stii pe cine sa intrebi sa ma ajuti ca iti dau funda.