| Anahiteamo a întrebat:

vreau sa va spun ca sunt innebunita dupa cantaretul de muzica latino david bisbal si vreau sa stiu unde il pot contacta in afara de facebook, twitter si toate aceste siteuri. vreau sa stiu unde il pot contacta

5 răspunsuri:
| Byclick a răspuns:

Cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma eu sincer nu mai itn minte cum eram la 10 ani, daca eram in halul asta de tampit. Putele astea care nu au facut nici 12 ani gandesc cu toti neuronii disponibili?
NU, NU IL POTI CONTACTA. Crezi ca ala are timp sa stea pe net sa-si piarda timpul cu toti fanii? Daca intra pe net odata pe luna e bine.
Mor pe copii idioti care chiar au impresia ca "vedete" gen alea pe care le iubiti stau de voi. Nici atata nu puteti sa percepeti logic? Si eu am fost copil dar parca nici asa de redus nu eram.

| Maria_Ana_1992_Bl71 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo...corect raspuns

| DeiuȘca a răspuns:

David Bibal nu canta muzica laino este spaniol nu mexican... si nu stiu cum il poti contacta un lucri sincer iti spun,, nu cred ca david are facebook hi5 si nici twinter

| Annakiddu a răspuns:

De obicei vedetele stau mai mult pe Twitter doar nu credeai ca are Y! M? Frateee. vorba lui"Anonim" nu au timp de "barfa"cu fanii.cred ca dabia au timp pentru ei.Vedetele sunt foarte ocupate si in plus au foarte multe fitee! Deci mai bine renunta, doar daca ai fi si tu o vedeta de :Hoolllywd"(sau cum se scrie.in fine)atunci ai putea sta la "barfa"cu el... dar el habar nu are ca traiesti si ca il iubesti sau chestii
Mai bine renunta! Sincer!